19 / 04 / 2024

persan yalıtımda tasarruf sağlıyor mu

persan yalıtımda tasarruf sağlıyor mu

PERSAN Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri, tarımdan gıdaya birçok sektörde kullanılan perlit madenini yalıtım malzemelerine uyarlıyor ve böylece ek yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmadan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Binalarda enerji verimliliği yalıtımla başlar!

6-12 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla açıklama yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Ülkemizdeki tüm binaları yalıtımlı hale getirerek her yıl 9 milyar dolar tasarruf edebiliriz" dedi...

Levent Pelesen: Konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar!

Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenleyen İZODER, 2019 yılının 5. seminerini Gaziantep’te düzenledi.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Konutta tasarruf yalıtımla başlar!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak, vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisi Antalya’da gerçekleştirildi. 

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Ülke olarak enerji ihtiyacımızın yüzde 75’ini ithal etmemize rağmen konutlarımızda, ısıtma ve soğutma amaçlı kullandığımız enerjinin yarısını israf ediyoruz. Oysa konutlarda gerçek tasarruf yalıtımla başlar" dedi...

persan yalıtımda tasarruf sağlıyor mu Haberi

persan yalıtımda tasarruf sağlıyor mu

Yalıtım sektörüne katkı sağlayarak, levha yapıştırıcısından dekoratif mineral sıvıya kadar birçok malzemede kullandıkları inşaat perliti sayesinde yapı malzemelerinin dayanıklılığının arttığını belirten Persan Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, perlit madeni kullanılan malzemelerin 1000 derecelik ısıya dayanıklılık sağladığını belirtti. Binalarda ısı ve ses yalıtımı sağlayan termoşapın ise klasik şaplara göre 5 kat daha hafif olduğunu belirten Ürün, kullandıkları malzemelerin klasik şapın altına uygulanan ısı yalıtım ürünlerinde olduğu gibi ısı köprülemesi yaşatmayacağının da altını çizdi.


60 YIL GARANTİ 

Persan'ın binalara özel, özgün sistemler sunduğunu belirten Ürün. nefes alan. yalıtımı yüksek, estetik ve kullanışlı bir bina için gerekli tüm yapı elemanlarını bünyelerinde barındırdıklarını dile getirdi. Kaliteli inşaat perlitiyle ürettikleri yapı malzemeler inden olan kiremitin suya ve donmaya karşı 60 yıl garantili olduğunu...