18 / 04 / 2024

Petek Dinçöz makrom suç duyurusu

Petek Dinçöz makrom suç duyurusu

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü’nün Makrom Yapı isimli bir inşaat firmasına yaptığı ve 18 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında ifade veren Petek Dinçöz, daire almak üzere anlaştığını ancak daireyi alamadığını söyledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Petek Dinçöz'ün hayranına konut dokunulmazlığını ihlal davası açıldı!

Tekneyle geldiği tarihi yalının bahçesine girip, Petek Dinçöz'ü arayan Ermenistanlı Argam A. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" davası açıldı.

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Makrom mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Makrom mağdurları bu sabah Makromtek Esenyurt projesi önünde yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Eyleme ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ü de davet eden mağdurlara Makrom Yapı'nın dairesini teslim etmediğini söyleyen Petek Dinçöz'den destek gelmedi.

Makrom mağdurlarından yeni eylem kararı!

Makrom mağdurları 13 Eylül 2015 tarihinde yeni bir eylem yapma kararı aldı. Makromtek Esenyurt projesi önünde saat 10:00'da gerçekleşecek olan protesto gösterisine makrom mağduru olan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz de davet edildi...

Makrom Yapı'nın 6 üst düzey yöneticisi tutuklandı!

İSTANBUL Eseryurt ve Tuzla'da projede olmayan konutları birden fazla kişiye satarak 50 milyon TL'nin üzerinde haksız kazanç sağlamak suçuyla gözaltına alman Makrom Yapı'nın 6 üst düzey yöneticisi tutuklandı.

Makrom Yapı 800 kişiyi mağdur etti!

Hazırladığı maketler üzerinden konut satışı yapan ancak bu konutları teslim etmeyen Makrom Yapı skandalının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Vatandaşlardan 50 milyon liraya yakın para toplandığı iddia edildi

Petek Dinçöz makrom suç duyurusu Haberi

Petek Dinçöz makrom suç duyurusu

Avukatıyla birlikte dün “bilgi sahibi” sıfatıyla ifade veren Dinçöz, firma sahipleriyle herhangi bir tanışıklığı olmadığını söyledi. Reklam yüzü olmanın karşılığında Esenyurt’taki projeden bir daire vereceklerini ifade eden Dinçöz, ofislerine gittiğinde maketten ev sattıklarını gördüğünü belirtti. Dinçöz kimseyi ev alması için zorlamadığını ve kendisinin de mağdur olduğunu anlattı. 


Operasyon yapılan şirketin yönetim kurulu başkanı Lütfi Bakırcı’nın ise “boy ameliyatı” olduğu için özel bir hastanede olduğu ve ifadesinin henüz alınmadığı öğrenildi. 


Makrom mağdurları savcılığa...