23 / 04 / 2024

Petek Dinçöz yeni ev

Petek Dinçöz yeni ev

Petek Dinçöz, taşınmaya karar verdi. Milliyet'in haberine göre, Can Tanrıyar ile ayrıldıktan sonra 1+1 evde oturan şarkıcı, evlendikten sonra eşiyle oturabileceği daha büyük bir ev arayışına girdi.

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında yeni yıl depremi! Akaryakıt alacaklar şimdi rakamlara bakın! 

Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları için henüz yeni bir zam ya da indirim haberinin gelip gelmediği merak ediliyor. İşte detaylar ve BP, Opet, Shell, Petrol Ofisi, Total 12 Ocak 2023 fiyat listesi...  

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Satın alınan evden kiracı ne kadar sürede çıkarılır?

Satın aldığınız evden kiracıyı nasıl çıkartırsınız? Yeni bir ev satın alanlar içerisinde kiracı olması durumda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Kiracılı satın alınan evden kiracılar ne kadar sürede çıkarılabilirler? İşte ayrıntılar...

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Milyonlarca kişinin gözü yeni maaş zamlarında! Memur ve memur emeklileri müzakere sürecine kilitlendi!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini kapsayan toplu sözleşme görüşmelerinde 1 Ağustos tarihinde başlayan süreç devam ediyor. Bu kapsamda, hükümetin ilk zam teklifini 14 Ağustos'ta sunması bekleniyor.

Emeklilerin gözü yeni zam haberinde: Emekli maaş zammı için sinyal verildi! O aylarda maaş zammı gelebilir...

Milyonlarca emekli yeni yapılacak zam haberine kilitlendi. Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra emekli maaşlarına yüzde 25 zam geldi. Ancak kök maaşa yapılan bu zamdan birçok emekli faydalanamadı. Kulislerde ise yeni zammın gelebileceği konuşuluyor.

Tüm emeklilere müjde! Resmen açıklandı! Temmuz 2023 zamlı maaş tablosu tek tek belli oldu!  

Emekli aylıklarına gelen zamdan sonra milyonlarca kişinin gözü yeni maaşlara çevrildi. Yeni torba yasayla beraber en düşük memur aylığı ve emekli aylıkları yükseldi. İşte tek tek zamlı maaş tablosu...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Petek Dinçöz yeni ev Haberi

Petek Dinçöz yeni ev


Serkan Kodaloğlu ile 9 Temmuz'da evlenen şarkıcı Petek Dinçöz, taşınmaya karar verdi. Milliyet'in haberine göre, Can Tanrıyar ile ayrıldıktan sonra 1+1 evde oturan şarkıcı, evlendikten sonra eşiyle oturabileceği daha büyük bir ev arayışına...