20 / 04 / 2024

Petek Dinçözün evi nerede

Petek Dinçözün evi nerede

Petek Dinçöz, taşınmaya karar verdi. Milliyet'in haberine göre, Can Tanrıyar ile ayrıldıktan sonra 1+1 evde oturan şarkıcı, evlendikten sonra eşiyle oturabileceği daha büyük bir ev arayışına girdi.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

İşte John Travolta'nın evi!

Ünlü aktör ve yapımcı John Travolta'nın evi aynı zamanda bir havaalanı. Travolta'nın Florida'da bulunan malikanesinde uçaklarını park edebileceği alanı da var.

Ozan Tüzün: Başarının sırrı ortak dil oluşturmaktır!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, yeni bir çağrı yaparak , Adana’nın yönetmelikle imtihanında başarının sırrını “ortak dil oluşturmak” olarak açıkladı.

Salik Çıkman: Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz!

İstanbul Kağıthane bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Greenox Urban Residence, hem enerji tasarrufu hem de yeşil bina konsepti ile öne çıkıyor. Projenin ortağı ve mimarı Salik Çıkman “Kentsel dönüşümün yüzünü değiştiriyoruz” dedi.

Ozan Tüzün: Dönüşümde insan haklarından vazgeçilemez!

Mimarlar Odası Adana Sube Başkanı Ozan Tüzün, Genel Sekreter Eren Tümer, YK Üyesi Nusret Bas ve Mesleki Denetim Sorumlusu Gökçe Çelik, Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Freundin duvar kağıdı ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedin!

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın… Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!

Ali Ağaoğlu eski savcı Zekeriya Öz'ün tehdit davasında tanıklık yaptı!

Meslekten ihraç edilen Zekeriya Öz'ün, Dubai'de yaptığı tatilin masraflarını kendisinin ödediğine ilişkin belge vermesi için 2 kişiyi azmettirdiği iddiasıyla "basit tehdit" suçundan yargılandığı davada, iş adamı Ağaoğlu tanıklık yaptı.

Petek Dinçözün evi nerede Haberi

Petek Dinçözün evi nerede


Serkan Kodaloğlu ile 9 Temmuz'da evlenen şarkıcı Petek Dinçöz, taşınmaya karar verdi. Milliyet'in haberine göre, Can Tanrıyar ile ayrıldıktan sonra 1+1 evde oturan şarkıcı, evlendikten sonra eşiyle oturabileceği daha büyük bir ev arayışına...