25 / 04 / 2024

petek ertüre kimdir

petek ertüre kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

İşte Petek Ertüre'nin Andromeda Gold'daki lüks dairesi!

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, Ataşehir-Andromeda Gold’daki 550 metrekarelik süper lüks dairesinin kapılarını Şamdan Dergisi’ne açtı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan Petek Ertüre'ye 7 karatlık pırlanta!

İşadamı Ali Ağaoğlu’ nun 6 yıllık sevgilisi olan Petek Ertüre, önceki gün kız arkadaşıyla Bebek’ te bir restoranda buluştu. Ağaoğlu' nun doğum hediyesi gözlerden kaçmadı...

Ali Ağaoğlu'nun en büyük keyfi Ali Ege'yle vakit geçirmek!

Ali Ağaoğlu'nun son zamanlarda en büyük keyfi Petek Ertüre'den dünyaya gelen oğlu Ali Ege'yle bolca vakit geçirmek. Ağaoğlu'nun ilgisinden hayli hoşlanan Petek Ertüre'nin büyük korkusu Ali Ege'ye nazar değmesi.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

petek ertüre kimdir Haberi

petek ertüre kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre, ilişkilerinin bittiğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Petek Ertüre'nin arası, oğlu Ali Ege'nin babası Ali Ağaoğlu ile 2016 yılında bozulmuştu. Küslük, 2018 yazında Bodrum'da sonlandı.

Petek Ertüre ve Ali Ağaoğlu, Kasım ayında Ali Ege'nin sünnet töreninde dans edince herkes aşkın yeniden başladığını sanmıştı.

Petek Ertüre, ''Ali Bey sadece oğlumun babası. İlişkimiz bitti. İki medeni insan gibi çocuğumuz için bir araya geliyoruz, o kadar. Gerisi, bizden geçti artık'' diye konuştu.