27 / 04 / 2024

peyzaj mimarlığı iş alanları

peyzaj mimarlığı iş alanları

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby yaptığı açıklamada yapılan yasal düzenlemelerle kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğduğunu söyledi.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Based Tasarım Ve Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ağacan Bahadır, Dilara Akülke ve Tümer keser ortaklığında kuruldu.

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de İbrahim Runa tarafından kuruldu.

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nalan Korkut tarafından kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Haydar Kılıç tarafından kuruldu.

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Murat Bingöl tarafından kuruldu.

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sevim tarafından kuruldu.

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

One To One Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi Beyoğlu’nda   10 bin  TL sermaye bedeli ile Ersin Cihan Erkek ve  Yasemin Tonbul  Erkek tarafından kuruldu.

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Eyüpsultan’da   200 bin  TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kut ve Serdar Kut tarafından kuruldu.

Osa Peyzaj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Osa Peyzaj Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğu Kaptan Luca Catalano ve Massımo Acıto tarafından kuruldu.

peyzaj mimarlığı iş alanları Haberi

peyzaj mimarlığı iş alanları

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby, yapılan yasal düzenlemelerin kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğurduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Darby, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı alanındaki gelişmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede geçen sene yapılan yasal düzenlemelerle Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunlarına yeni iş sahaları açılacağını aktardı. Darby, bu düzenlemelerin “İmar planlarına ek olarak Kentsel Tasarım Rehberi hazırlama ve yapılan her şehir planında peyzaj mimarının da imzasının aranması" olduğunu belirtti.

Dilek Darby, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği’nin 30/7’inci maddesinde “Kentsel tasarım projesi doğrultusunda … uygulamaya yönelik kılavuz ve tavsiye niteliğinde kararları içerecek şekilde Kentsel Tasarım Rehberi hazırlanması gerekir” ifadelerinin yer aldığını da söyledi.

İmar Kanunu’nun 8/ğ maddesinde de “köy...