24 / 04 / 2024

philips marathon özellikleri

philips marathon özellikleri

Elektrikli süpürge ürün kategorisinde 40’ıncı yılını geride bırakan Philips, torbasız elektrikli süpürge segmentinde 6 yıldır liderliği elinden bırakmıyor. Torbasız elektrikli süpürge kategorisinin günümüzdeki yıldızı ise hiç kuşkusuz Philips Marathon FC9

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Teknosa’da Philips 4K UHD TV fiyatı resmen çakıldı! Philips 4K UHD TV, Teknosa’da dip fiyattan satışta!

Philips, son teknolojik özellikleri barındıran Ambilight TV 43PUS8108/62 4K UHD TV’yi Teknosa üzerinden satışa çıkardı. Bu ürünü dip fiyattan satışa çıkaran Teknosa da ürünün tüm teknik özellikleriyle fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Philips Marathon Ultimate ne kadar, kaç TL? İşte 18 Haziran 2023 fiyat listesi

Philips torbasız elektrikli süpürge Marathon Ultimate'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Philips torbasız elektrikli süpürge Marathon Ultimate hakkında merak edilenler...

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Philips PowerPro Torbasız Süpürge kaç TL, özellikleri ne? 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips FC9331/07 PowerPro City Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü, özel başlık teknolojisi ve ince tozların yüzde 99,9'unu toplayan alerji filtresi ile dikkat çekiyor. Peki, Philips PowerPro Torbasız Süpürge en uygun nerede? 

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Philips PSG9050/20 PerfectCare ActiveSense 3100 W Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips Buhar Kazanlı Ütü, kumaş algılama teknolojisi ActiveSense, taban kamerası ve yapay zekayı kullanarak ütülemek istediğiniz kumaşı algılar böylece ideal sıcaklık ile buhar miktarını ayarlayarak ütüleme işlevini gerçekleştirir. 

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Philips GC5037 80 Azur Elite Optimal 3000W Buharlı Ütü 2 bin 999 TL! Özellikleri neler? 

Philips Buharlı Ütü sahip olduğu teknik özellikleri ve 3000 Watt motor gücüyle kırışıklıkları yok eder. Peki buharlı ütünün sahip olduğu özellikler neler?

Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge 5 yıl garantisi, ergonomik tasarımı ve gelİşmiş teknolojisi ile süpürme işlemini gerçekleştiriyor. 

Philips HD7459/20 Daily Collection Filtre Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips HD7459 20 filtre kahve makinesi cam sürahisi, akıllı zaman ayar donanımı ve aroma karıştırıcısı ile 15 fincana kadar kahve pişirilmesini sağlar. 

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü GC4938/20 ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 1 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü gelişmiş teknolojisiyle her kumaş türünü ütüleme imkanı sunuyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Philips  Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır, özellikleri neler? İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi

Philips HD7301/00 Daily Collection Cam Demlikli Çay Makinesi'nin 1.9 Lt su haznesi ve 0.9 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliği de vardır. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

philips marathon özellikleri Haberi

philips marathon özellikleri

Elektrikli süpürge denildiğinde akla gelen ilk markalardan Philips, 40 yıldır bu ürün grubunda sunduğu akılcı ürünlerle kullanıcılarını mutlu etmeyi sürdürüyor. Torbasız elektrikli süpürge kategorisinde 6 yıldan bu yana liderliği elinde tutan Philips, Marathon serisinin son yıldızı FC9205’le başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor. 


Profesyonel temizlik için tasarlanan Marathon FC9205, tükenmeyen yüksek emiş gücüyle ilgi çekiyor. Philips'in yeni Siklon Filtre teknolojisi sayesinde, torbasız Marathon, sıkı bir emiş gücü sağlıyor. Verimli tasarımı ve 2200 W motoru, sınıfında benzersiz. Her seferinde mükemmel temizlik için 400 Watt’a kadar emi? gücü üreten 2200 Watt’lık Marathon, yüksek performanslı siklon filtreye sahip. 


Son derece etkili antialerjik sisteme de sahip olan Marathon, HEPA AirSeal ve HEPA 13 yıkanabilir filtreleriyle de farklı. Mobilyaların çevresinde bile kolay temizlik için tasarlanan çizilmeye karşı ek...