25 / 04 / 2024

Pi Yapı ovacık projesi

Pi Yapı ovacık projesi

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Tunceli Ovacık kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tenceli Ovacık'ta hayata geçirdiği 314 konutun kura çekilişi yapıldı.

Tunceli Ovacık 2. Etap TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık 2. Etap projesinde yer alan 314 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ovacık 2. Etap kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Tunceli Ovacık kura çekilişi 7 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Ovacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi 7 Eylül'de yapılacak.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Ankara Ovacık'ta emlak piyasası hareketleniyor!

İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, Ankara'da yapımı devam eden lüks konut projeleri hakkında açıklamalar yaptı ve Ovacık'ta emlak piyasasının hareketlendiğine dikkat çekti.

TOKİ'den Tunceli Ovacık'a 314 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde inşa edilecek 314 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ’den Tunceli Ovacık’a 314 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde inşa edilecek 314 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli Ovacık 314 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Tunceli İli Ovacık İlçesi 39 Ada 129 Parselde hayata geçireceği 314 Konut ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ihalesi bugün yapılacak.

Mi’Marin Ovacık projesi!

5 bin 312 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mi’Marin Ovacık projesi 17 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimlerin 30 Haziran 2018'de yapılması planlanıyor.

Pi Yapı ovacık projesi Haberi

Pi Yapı ovacık projesi

İzmirli Pi Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, dünyanın gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme’de 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı hazırlığı içinde olduklarını anlattı. Milliyet'te yer alan habere göre; Çeşme Ovacık’ta deniz ve Sakız Adası manzaralı özel bir butik otel inşaatına birkaç ay içerisinde başlayacakları bilgisini paylaşan Aydın, bölgede bu konsepte sahip bir otel olmadığını söyleyerek, “Yılın 12 ayı boyunca keyifli zaman geçirmek için özel tasarlanan bu projenin mimarisi Turgut Çıkış’ın imzasını taşıyor. Huzur ve konforu ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek olan otelimizde hamam, spa, sauna restoran ve bar gibi hizmetleri bir arada sunacağız. Her odanın balkonunda yer alacak jakuzi ve şömine ile deniz manzarasının tadını kış aylarında da keyifli şekilde deneyimleyebileceksiniz. Projeye eylül gibi başlamayı...