19 / 04 / 2024

Piazza Evleri ne zaman teslim

Piazza Evleri ne zaman teslim

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

İstanbul Zeytinburnu' nda Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen projede konut, rezidans, ofis, otel ve apart otel alanları bulunacak. Peki Kazlıçeşme Büyük Yalı Evleri ne zaman satışta?

Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim?

Nurol Park Residence 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

11. Mahalle Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen 11. Mahalle Konutları 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki 11. Mahalle Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Rezidans 3 blok halinde yükseliyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Piazza Evleri ne zaman teslim Haberi

Piazza Evleri ne zaman teslim

Piazza Rönesans projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de 42 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 


Konut teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşeceği Piazza Rönesans projesi 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşuyor. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzası taşıyan Piazza Maltepe Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. 


Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları  543 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 638 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede konut genişlikleri  543 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 638 bin TL'ye kadar çıkıyor.



Maltepe Piazza'da projesinde sosyal alanlar;


Yüzme havuzu
Fitness
Sauna
Spor alanları
Çocuk oyun alanı
Kapalı otopark


Adres: Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cad. No:77 Maltepe / İstanbul


Tel: 444 31 85

Web: http://www.ronesansmaltepe.com/


Pınar DOĞAN...