18 / 04 / 2024

Pierce Brosnan Malibu ev

Pierce Brosnan Malibu ev

007 James Bond filmi ile üne kavuşan Pierce Brosnan 100 milyon dolara satışa çıkardığını evine alıcı bulamadı. Brosnan evi satma kararından vazgeçti. 

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!

Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı 'James Bond' filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara (780 milyon TL) satıyor...

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.

Pink, Malibu'daki evini 14,9 milyon dolara satıyor!

Amerikalı şarkıcı ve Motokros yarışçısı Pink, Malibu’da yer alan, denize sıfır şekilde konumlanan evini 14,9 milyon dolara satışa sundu.

Leonardo DiCaprio Malibu'daki malikanesini satışa çıkardı!

Oscar ödüllü oyuncu, Malibu'dan 1998'de 1.6 milyon dolara satın aldığı evini 10 milyon dolara satıyor. DiCaprio, yakın zamanda yine Malibu'dan bir konut için 13.8 milyon dolar harcama yapmıştı.

Pierce Brosnan lüks evini satmaktan vazgeçti!

007 James Bond filmi ile üne kavuşan Pierce Brosnan 100 milyon dolara satışa çıkardığını evine alıcı bulamadı. Brosnan evi satma kararından vazgeçti. 

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde beşinci kez evlenen yıldız Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini 14.9 milyon dolara satışa çıkardı. 

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Pierce Brosnan Malibu'daki evini 780 milyon TL'ye satıyor!

Pierce Brosnan, rol aldığı 1997 yapımı 'James Bond' filminden esintiler taşıyan evini 100 milyon dolara (780 milyon TL) satıyor...

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malibu Suit Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İstemkar tarafından kuruldu. 

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Miley Cyrus Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara sattı!

Herkesin evlerine çekilerek kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara satarak birikimini artırdı.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...

Pierce Brosnan Malibu ev Haberi

Pierce Brosnan Malibu ev

68 yaşındaki Pierce  Brosnan, inşası 10 yılda biten muhteşem mülkünü bir sene önce 100 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre bu sürede hiçbir alıcı çıkmayınca bu kararından vazgeçti.

İki binalık kompleks

Brosnan'ın, Los Angeles bölgesinin en pahalı sekizinci evi olan mülkü, aktörün rol aldığı Tomorrow Never Dies (Yarın Asla Ölmez) adlı James Bond filminden ilham alınarak yapıldı. Pierce Brosnan ve eşi Keely Shaye Smith'in göz kamaştıran mülkü iki binadan meydana gelen bir kompleks olarak inşa edildi.

Önce arsa satın alındı 

Pierce Brosnan, 2000 senesinde aslında iki farklı yapıdan meydana gelen bu kompleksin arsalarından birini 5.1 milyon dolara, diğerini de 2.25 milyon dolara almıştı. 

Çevre dostu malikane 

Mülkün arazisinde bazıları açık havada olmak üzere yedi tane şömine yer alıyor. Brosnan ile eşinin satışa...