19 / 04 / 2024

Pierre Michel Pastellas

Pierre Michel Pastellas

Ünlü Fransız mimar Pierre Michel Pastellas’ın annesinden kalan Mecidiyeköy’deki arazisinin bedelsiz kamulaştırdığı için açtığı davada annesine 1979’da ödeme yapıldığı ortaya çıktı.

Ünlü Fransız jeolog Le Pichon'un öğrencileri yeni büyük depremler hakkında bilgi verdi!

Ünlü Fransız deprem bilimci Xavier Le Pichon'un öğrencileri, jeofizikçi Pierre Henry ve Romain Bousquet Türkiye'de meydana gelebilecek olan yeni  depremler ve aktif fay hatları ile ilgili açıklamalar yaptı. 

A101'e Volta elektrikli Moped, Pierre Cardin saç düzleştirici geliyor! A101 21 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101'in 21 Aralık 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Volta elektrikli Moped dikkat çekti. Peki A101'in aktüel ürünler kataloğundaki ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

''Ekonomik veriler resesyona işaret etmiyor''

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, mevcut ekonomik verilerin resesyona işaret etmediğini bildirdi.

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

Pierre Cardin’de yüzde 20 indirim! İşte 3 Ekim 2022 Pierre Cardin fiyat listesi

Pierre Cardin yeni sezon koleksiyonunda erkeklere özel yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Sadece online mağaza ve mobil uygulamada geçerli indirim sepet aşamasında uygulanıyor. İndirime dahil olan ürünler arasında triko kazak, basic gömlek, basic sweatshirt ve pantolon yer alıyor. 

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Pierre Cardin’den yaz finaline özel kampanya! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Pierre Cardin kadın ve erkek giyim kategorilerinde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak her 500 TL’lik alışverişe sepette ekstra 100 lira indirim imkanı sunuyor.

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrol sektörünün en tanınan Hedge fon yöneticilerinden Pierre Andurand petrolün varil fiyatı bu yıl 250 dolar olabilir dedi. Peki; petrolün varili 250 dolar olması halinde benzin ve mazot kaç lira olur? Araç sahipleri dikkat! İşte fiyat listesi...

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

Fuat Oktay: Beyrut Limanı'nın inşası için Türkiye hazır!

Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn ile görüşmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ciddi şekilde zarar gören Beyrut Limanı ve çevresindeki binaların inşası konusunda Türkiye sonuna kadar hazır." diye konuştu.

Pierre Michel Pastellas Haberi

Pierre Michel Pastellas

Babasından annesine sonra da kendisine kaldığını söylediği Mecidiyeköy merkezdeki 2 bin 664 m2 yüzölçümlü arazi ABD’li ünlü mimar Pierre Michel Pastellas’ı harekete geçirdi. Şişli Emniyet Müdürlüğü’nü de kapsayan içinde üç katlı kagir depo, un fabrikası, atölye ve 28 metrekarelik elektrik trafo binasının da bulunduğu yüzölçümlü arazinin 1971’de Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından istimlak edildiğini belirten mimar Pastellas, Karayolları aleyhinde dava açtı.


‘Bedel tespiti yapılsın’


Dava dilekçesinde 1996 yılında vefat eden annesi Marie Pastellas’dan kalan arazinin Boğaz geçişi nedeniyle İstanbul Çevre yoluna dahil edildiğini belirten Pastellas, “Üzerinde 1952 yılında yapılmış un fabrikasının da bulunduğu arazimizin asıl sahibi olan babam vefat edince arazi anneme kaldı. Onun vefatıyla da mirasçısı olarak arazi bana kaldı. 1971’de yapılan kamulaştırmayla arazimize istimlak şerhi düşüldü ama herhangi bir kamulaştırma...