25 / 04 / 2024

Pınarbaşı Yüzme Havuzları nerede

Pınarbaşı Yüzme Havuzları nerede

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Konut sitelerinde yüzme havuzu devre dışı kalabilir mi?

Konut sitelerinde sosyal alanların devre dışıp kalıp kalamayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında konut sitelerinde yüzme havuzunun devre dışı kalıp kalamayacağını yazdı. İşte o yazı...

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.

Kayseri İncesu ve Pınarbaşı'na gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de inşa edecek

Pınarbaşı Yüzme Havuzları nerede Haberi

Pınarbaşı Yüzme Havuzları nerede

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Hüseyin Aksu Spor Tesisleri’ndeki antrenman sahasına yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, Efeler’deki Pınarbaşı Yüzme Havuzları’na kaydırılmıştı. Fakat havuzların teleferik tellerinin altında kaldığı için riskli bulunduğu gerekçesiyle dönemin Aydın Belediyesi tarafından inşaat ruhsatı verilmemişti. Efeler’e yapılması planlanan Olimpik Yüzme Havuzu Projesi de böylelikle Nazilli’ye kaydırılmak zorunda kalmıştı.

Nazilli’ye havuzların yapılması için son aşamaya gelinirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın spor alanları yapılması için yerine yatırım konusunda Spor Genel Müdürlüğüyle görüşme yaptığı öğrenildi. Genel Müdürlüğün ise konuya sıcak baktı ve havuzların...