25 / 04 / 2024

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümde sürdürülebilirlik çok önemli!

Kentsel dönüşüm kapsamında sürdürülebilirliğin önemine dikkat çeken Yücel, sürdürülebilirliğin yapı taşları olan ekonomi, sosyoloji, kültürel ve en önemlisi kişisel refaha değindi.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Global 2015’teki yerini aldı!

İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan konseptiyle karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi nasıl ev sahibi yapıyor?

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesinde tapulu ev sahipleri yeni projede hak sahibi olurken, gecekondu sahipleri de Piyalepaşa Gayrimenkul Emlak Ofisi sistemiyle ev sahibi oluyor. Peki nasıl? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklıyor...

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Kentsel dönüşüm gereklilik değil zorunluluk!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyledi. 

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Homes Turizm Gayrimenkul Genel Hizmetler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Waleed Menem ve Mohammad K.A. Shalaldeh ortaklığında kuruldu. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı!

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. 

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yaşam Haziran ayında başlıyor...

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa İstanbul'da 60 ay 0 faizle ev fırsatı!

İstanbul Beyoğlu'nda  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel Haberi

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. 

“Geliştirme” kategorisinde “Karma Kullanım” dalında Türkiye’nin en iyisi seçilen Piyalepaşa İstanbul, aynı zamanda proje içerisindeki 190 daireden oluşan 16 katlı rezidans bloğu ile de “Konut Yüksek Katlı Bina” kategorisi ödülünün sahibi oldu. Proje, bu ödüllerin yanı sıra, 4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da Avrupa’nın ve dünyanın en iyi karma kullanım projesi olmak için aday gösterildi.

Törene katılan ve değerlendirmelerde bulunan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, aldıkları bu ödüllerle Piyalepaşa İstanbul’un dünya çapında da prestijli bir proje olduğunun bir kere daha kanıtlandığını ifade ederek şunları söyledi: “Piyalepaşa İstanbul’un yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmesinden...