26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul iletişim

Piyalepaşa İstanbul iletişim

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri ev sahibi olunabiliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.  Piyalepaşa İstanbul projesinin ilk etabı 760 daire, 190 rezidans ve ticari ünitelerden, ikinci etabı 250 daireden oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da örnek daire hazır!

Piyalepaşa İstanbul'da örnek daire hazırlıkları tamamlandı. 1+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı konseptte dizayn edilen örnek daireler, satış ofisinde yatırımcılar tarafından deneyimlenebilecek

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu rezidans fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul 82 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 790 daire, 190 rezidansın bulunduğu projede konut alanları 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Türkiye'de özel sektör tarafından yapılan en büyük dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşam 2018'de başlayacak...

Piyalepaşa İstanbul en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbusar Piyalepaşa İstanbul projesini ve projenin detaylarını anlattı. İşte o yazı...

Piyalepaşa İstanbul projesinde son durum ne?

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul projesinin, konseptiyle İstiklal Caddesi'ne rakip olacağını, projenin inşaatının başladığını ve ruhsatının alındığını söyledi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde bulunan proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesine göre metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 liraya!

Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, avm, otel ve ofis şeklinde karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu'nda yükselen projede teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa iletişim!

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor. Cityist Offices projesii, Piyalepaşa İstanbul'un karşısında yükseliyor...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Rezidans'ta metrekare fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satış ofisi!

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev satış ofisi iletişim için 0850 622 04 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 800 milyon dolar yatırımla yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Vira İstanbul iletişim bilgileri!

17 blok şeklinde inşa edilen proje toplam 1.155 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü Vira İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul iletişim Haberi

Piyalepaşa İstanbul iletişim

Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor. Toplam 760 adet daire ve 190 adet rezidans daireden meydana gelen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri bu ay başladı.

Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin alanları 55,07 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunulan Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Kampanya 30 Haziran 2018 tarihine kadar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul'da spor alanı, çocuk oyun alanı, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.

Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan Piyalepaşa İstanbul'da kişiye özel ödeme seçenekleri de...