28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul kiralık

Piyalepaşa İstanbul kiralık

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.

Piyalepaşa İstanbul yüzde yüz kazandıracak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği sahip Piyalepaşa İstanbul Projesi görücüye çıktı.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u 2015'te satılacak!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 olarak belirlendi. Projed 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da farklı kullanım alanları dikkat çekiyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en eski semtlerinden Piyalepaşa'da yapılan Piyalepaşa İstanbul projesi özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılında başlayacak olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Projede yaklaşık 900 adet konut yer alıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul nerede?

Teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi satışa çıkıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin tanıtımı MIPIM Fuarı'nda yapılacak. Peki Piyalepaşa İstanbul nerede?

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vade fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesiyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olunabiliyor.. 

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Gaziosmanpaşa'da kiralık ev kalmadı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ahes Misal İstanbul projesinin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Gaziosmanpaşa'da kiralık konut kalmadığını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul kiralık Haberi

Piyalepaşa İstanbul kiralık

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.  Mahalle dokusunun yaratılacağı proje için 800 milyon dolar yatırım yapılacak. Konut, ofis, otel ve alışveriş sokağı inşa edilecek projede satışlar başladı. 


82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un en önemli özelliklerinden biri: konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan bir karma kullanım pıojesi olarak tasarlanması. Projenin Alışveriş Sokağı hakkında bilgi veren Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "550 metre uzunluğunda 17 metre genişliğinde ikinci bir istiklal Caddesi yaratmak istiyoıuz. 120 mağazada sadece ticar i birimler değil, eğlence, kultur ve sanatta olacak. Yılda 10 milyondan fazla ziyaretçi bekliyoruz. Bölgede ve çevresinde bu konseptte. bu kadaı markayı bir araya getiren başka...