23 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 0,89 faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbusar Piyalepaşa İstanbul projesini ve projenin detaylarını anlattı. İşte o yazı...

Piyalepaşa İstanbul projesinde son durum ne?

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul projesinin, konseptiyle İstiklal Caddesi'ne rakip olacağını, projenin inşaatının başladığını ve ruhsatının alındığını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 30 satış hedefleniyor!

Polat Holding'in alt markası Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yıl sonuna kadar yüzde 30 satış hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul'a alışveriş sokağı da yapılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Proje 800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonunda satılması planlanıyor!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor. Konutların metrekare satış fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u satılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun yıl sonuna kadar satılması öngörülüyor.

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolara inşa edilecek!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Projenin 800 milyon dolarlık yatırımla yükseleceği kaydedildi.

Piyalepaşa İstanbul, Highly Commended Award ödülünü aldı!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 1+1'ler 832 bin 900 TL'ye!

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen projede konut fiyatları 55,07-107,96 metrekare 1+1'lerde 832 bin 900 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyisi seçildi!

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden aldı. Proje ,4 Aralık’ta düzenlenecek International Property Awards’da da aday gösterildi..

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 2017!

Piyalepaşa İstanbul Polat İnşaat proje fiyatları 755 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Polat Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 2017!

Polat Holding projesi Piyalepaşa İstanbul'da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap 2018'in sonunda tamamlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları Haberi

Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları


Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi.


82 dönüm alanda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde 790 konut, 190 rezidansın satışları devam ediyor. 6 Mayıs'ta temeli atılan Piyalepaşa İstanbul projesinde ofis ve ticaret alanları da olacak.


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde 0,89 faiz oranı üzerinden 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesi 2018 yılında teslim edilecek.



Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları!


Konut bloğu;


1+1 daireler 837 bin 800 TL ile 1 milyon 207 bin 600 TL,

2+1 daireler 1 milyon 74 bin 100 TL ile 1 milyon 624 bin 500 TL,

3+1 daireler 1...