19 / 04 / 2024

piyalepaşa İstanbul satışları

piyalepaşa İstanbul satışları

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yabancılara bireysel satış!

Polat Holding bünyesinde Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede ‘mahalle’ konseptini oluşturmak istediklerini anlatan Piyalepaşa Genel Müdürü Kaan Yücel, bu nedenle yabancılara da bireysel satış yaptıklarını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Adnan Polat'ın saçını beyazlatan proje yabancıların kadrajında İstanbul'da özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa da yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Adnan Polat'ın 'Saçımı beyazlattı' dediği proje nisanda satışa çıkaca

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu tam fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 793 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul 2017 güncel daire satış fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri 2018'in sonunda yapılacak...

piyalepaşa İstanbul satışları Haberi

piyalepaşa İstanbul satışları

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’un Cannes’da yapılan MIPIM fuarının ardından Türkiye’deki ilk tanıtımı  yapıldı. 800 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan ve Polat Holding’e bağlı Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje, 82 dönüm arazi üzerinde karma proje olarak hayata geçecek. Piyalepaşa İstanbul’da konut, rezidans, otel, ofis ve alışveriş sokağı bulunacak. Proje kapsamında 760 daire ve 190 rezidans satışa sunuldu. Şu ana kadar yüzde 10’u satılan projenin yıl sonuna kadar yüzde 30’u satılması hedefleniyor. 


‘PRESTİJ PROJEMİZ’


Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa İstanbul’un grubun ‘prestij projesi’ olduğunu belirterek “İstanbul’un hızlı bir şekilde kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Yatırımcılar olarak biz de gayret gösteriyoruz. Kentsel dönüşümle ilgili yasa hazırlandığında uygulaması olmadığı için eksikler uygulama...