28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul yabancıya bireysel satış

Piyalepaşa İstanbul yabancıya bireysel satış

Polat Holding bünyesinde Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede ‘mahalle’ konseptini oluşturmak istediklerini anlatan Piyalepaşa Genel Müdürü Kaan Yücel, bu nedenle yabancılara da bireysel satış yaptıklarını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor!

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yaşam Haziran ayında başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul'da 1+1'ler 832 bin 900 TL'ye!

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen projede konut fiyatları 55,07-107,96 metrekare 1+1'lerde 832 bin 900 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi Ağustos 2017!

Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2017!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul Konutları ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ikinci etabında 250 daire yer alıyor. Proje 82 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 24 ay ya da 36 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul yabancıya bireysel satış Haberi

Piyalepaşa İstanbul yabancıya bireysel satış

Piyalepaşa İstanbul projesinde yabancı yatırımcıyla sıcak temaslar yaşandı.


Polat Holding bünyesinde Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede ‘mahalle’ konseptini oluşturmak istediklerini anlatan Piyalepaşa Genel Müdürü Kaan Yücel, bu nedenle yabancılara da bireysel satış yaptıklarını söyledi. Yücel, “Mahallede her gelir grubundan, milletten insanlar vardır. Biz de bunu sağlamak istiyoruz, yoksa toplu satış gibi bir amacımız yok” dedi. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat hologram teknolojisini kullanarak fuara katıldı ve projenin sunumunu...