25 / 04 / 2024

piyalepaşa konut teslimleri

piyalepaşa konut teslimleri

Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede uygulanan ödeme kampanyası kapsamında cazip seçenekler sunuluyor...

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul'da 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 1+1'ler 832 bin 900 TL'ye!

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam Haziran'da başlıyor. İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen projede konut fiyatları 55,07-107,96 metrekare 1+1'lerde 832 bin 900 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri Mart 2018!

İlk etap teslimleri Haziran'da yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor..

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı!

Piyalepaşa İstanbul detaylı ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı gibi imkanlara yer verilen projede satışlar devam ediyor. 

piyalepaşa konut teslimleri Haberi

piyalepaşa konut teslimleri

Piyalepaşa İstanbul projesinde daire teslimleri Aralık 2018 olarak planlanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Evleri 82 bin metrekare alana sahip. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri sunulan Piyalepaşa İstanbul Konutları'nın büyüklükleri 60,08 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Beyoğlu'da Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi olanaklar da mevcut. 


Piyalepaşa İstanbul projesinin birinci etabında 760 daire, 190 rezidans ve ticari üniteler, ikinci etabında 250 daire mevcut olacak. 

Piyalepaşa İstanbul 2017 ödeme kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul 2017 ödeme kampanyası kapsamında 60 ay sıfır faizle, 120 ay 0,45 faizle ödeme yapılabiliyor. 


Adres : İstiklal Mah. Piyalepasa Bulvarı 20/1A Beyoğlu İstanbul     



Tel : 0850 622 04 04 – 0212 212 04 04...