20 / 04 / 2024

piyano black bosch

piyano black bosch

Bosch Gardırop tipi No-Frost Soğutucu geniş hacmine rağmen minimum enerjiyle çalışma özelliği ve `piyano black' siyah renk seçeneğiyle mutfaklara ayrı bir hava katıyor.

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black And White Turizm Ticaret Anonim Şirketi  bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Saleh H.Y. Al Mahdi tarafından kuruldu.

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Black White İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Hediye Oymak tarafından kuruldu. 

Black Friday indirimli konut projeleri 2018!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları efsane kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2018...

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017...

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mohammad Mousa tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

piyano black bosch Haberi

piyano black bosch

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla teknolojinin dizaynla buluştuğu ürünler sunan Bosch, siyah renkli ürünleriyle mutfakları birer sanat galerisine dönüştürüyor. Renklerin en asili olarak bilinen siyah, son dönemde mutfak dekorasyonundaki popülerliğini giderek arttırırken mutfakları adeta evin çekim merkezi haline getiriyor.

Asalet, şıklık ve karizma... Siyah renk Bosch Gardırop tipi No-Frost Soğutucu ile mutfağınızda...

Bosch Gardırop tipi KAN 58A50 NE