25 / 04 / 2024

pizza bulls cavit kılbey

pizza bulls cavit kılbey

İstanbul'un ilk yerli pizza üretici Pizza Bulls, Çin'de şubeler açmayı hedefliyor...

Milletvekilinden yabancıya mülk satışı tepkisi: Onlar da bir süre sonra müteahhitlik yapmaya başlayacak!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yabancıların vatandaşlık edinimi için yaptığı gayrimenkul alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arı, yeni yapılan düzenlemeyi eleştirdi. 

A101’de taze kaşar peyniri 132 TL’ye, dondurulmuş pizza 49,75 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24,50 TL’ye düştü!

A101’de haftanın yıldızları açıklandı. Buna doğrultuda, taze kaşar peyniri 132 TL’ye, dondurulmuş pizza 49,75 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24,50 TL’ye düştü. İşte 12 Temmuz Çarşamba A101 fiyat listesi...

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yurttaş, Rüstem Metin Yurttaş ve Sait Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Pizza makinesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Lezzeti, doyuruculuğu, içerisine konulan malzeme çeşitliliği sebebiyle birçok kişinin bayılarak yediği pizza, özel pişiriciler sayesinde artık evde de kusursuz bir şekilde yapılabiliyor. Peki pizza makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Elektrikli pizza tavası fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektrikli pizza pişirme tavaları son dönemin popüler mutfak aletleri arasında. Peki, mutfağa ilgisi olanların gündeminden düşmeyen elektrikli pizza tavasında neler yapılır? Schafer, Goldmaster, Arnica, Emsan elekrikli pizza tavası kaç TL? 

Gelsin çıtır çıtır lahmacunlar! Eratec Taş Fırın Seti ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve kolay kullanımlı, elektrikli taş fırınla lahmacun, pide, gözleme, bazlama, canınız hangisini çektiyse yapabilirsiniz. Evdekilere en güzelinden pizza ve kavurma keyfi yaşatabilirsiniz. İşte Eratec PM-27 Siyah Taş Fırın Seti ile ilgili tüm detaylar...

Carrefour bir ülkede daha fiyatları dondurdu! Tam 100 üründe fiyatlar değişmeyecek!

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cavit Ahadi tarafından kuruldu.

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bikonak Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli İle Hasan     Biriz, Onur Cavit Biriz, Sare Nurhan Biriz tarafından kuruldu.

pizza bulls cavit kılbey Haberi

pizza bulls cavit kılbey
Cavit Kılbey tarafından açılan Pizzabulls, İstanbul'un ilk yerli pizzacısı olma özelliği taşıyor. Türkiye'de 24 şube ile faaliyet gösteren firma, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Pizza Bulls Çin'de şube açmayı...