26 / 04 / 2024

pizza bulls hedef

pizza bulls hedef

İstanbul'un ilk yerli pizza üretici Pizza Bulls, Çin'de şubeler açmayı hedefliyor...

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

A101’de taze kaşar peyniri 132 TL’ye, dondurulmuş pizza 49,75 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24,50 TL’ye düştü!

A101’de haftanın yıldızları açıklandı. Buna doğrultuda, taze kaşar peyniri 132 TL’ye, dondurulmuş pizza 49,75 TL’ye, yasemin kokulu pirinç 24,50 TL’ye düştü. İşte 12 Temmuz Çarşamba A101 fiyat listesi...

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Pizza makinesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Lezzeti, doyuruculuğu, içerisine konulan malzeme çeşitliliği sebebiyle birçok kişinin bayılarak yediği pizza, özel pişiriciler sayesinde artık evde de kusursuz bir şekilde yapılabiliyor. Peki pizza makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Elektrikli pizza tavası fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elektrikli pizza pişirme tavaları son dönemin popüler mutfak aletleri arasında. Peki, mutfağa ilgisi olanların gündeminden düşmeyen elektrikli pizza tavasında neler yapılır? Schafer, Goldmaster, Arnica, Emsan elekrikli pizza tavası kaç TL? 

Borsada rekorlar devam edecek endekste yeni hedef 5000 puan

Geçtiğimiz haftayı tüm zamanların tarihi zirvesini görerek kapatan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi için yeni hedef 5000. Borsanın alternatifsiz olduğunu ve KKM'den çıkan paranın da borsaya geleceğini belirten analistler, seçime kadar bu sürecin devam edeceğini düşünüyor.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Hedef Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Bağcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

pizza bulls hedef Haberi

pizza bulls hedef
Cavit Kılbey tarafından açılan Pizzabulls, İstanbul'un ilk yerli pizzacısı olma özelliği taşıyor. Türkiye'de 24 şube ile faaliyet gösteren firma, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Pizza Bulls Çin'de şube açmayı...