28 / 03 / 2024

Plastik inşaat malzemeleri ihracat 2015

Plastik inşaat malzemeleri ihracat 2015

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) raporuna göre, Türkiye'deki üreticiler ihracatlarını 2013 yılına göre yüzde 2,7 artırdı ve üretimin de yüzde 39'unu ihraç etti.

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crab İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

İTO: İnşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39'lük artış!

İstanbul Ticaret Odası Kasım ayına ilişkin fiyat endekslerini yayımladı. Kasım 2023’te toptan fiyatlarda bir önceki aya göre; inşaat malzemeleri grubunda yüzde 14,39 artış kaydedildi.

Yıllık inşaat malzemeleri ihracatı 29,86 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi ağustos ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre inşaat malzemeleri ihracatı 2,63 milyar dolar oldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flash Grup Otomotiv Plastik Kimya İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Temel Çoban tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu: 1 yılda yüzde 32,2 geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri ihracatı Nisan'da 2,19 milyar dolar oldu. Bu rakam, 1 senede yüzde 32,2 geriledi. İŞte ayrıntılar...

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Mayıs 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretiminin yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,2 büyüdüğü belirlendi. İşte raporda yer verilen tüm veriler...

İnşaat malzemeleri ihracatı 6 ay sonra artışa geçti!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre, inşaat malzemeleri ihracatı Mart'ta 2,71 milyar dolara çıktı. Böylece 2022 Eylül'den bu güne en yüksek rakam kaydedildi. 

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi tam 7 alt sektörde arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun merakla beklenen Nisan 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi bu yılın şubat ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 10,3 oranında azaldı. 

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

Plastik inşaat malzemeleri ihracat 2015 Haberi

Plastik inşaat malzemeleri ihracat 2015

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) raporuna göre, Türkiye'deki üreticiler ihracatlarını 2013 yılına göre yüzde 2,7 artırdı ve üretimin de yüzde 39'unu ihraç etti. PLASFED'in 2014 yılı plastik inşaat malzemelerine yönelik yayımladığı rapora göre, Türkiye plastik inşaat malzemeleri sektörü geçen yıl iç pazardaki yavaşlamaya rağmen ihracat artışı sayesinde yılı başarıyla tamamladı.Geçen yıl ürettiği 1,8 milyon ton ürünün yüzde 39'unu ihraç eden sektörün üretimi miktar bazında yüzde 1,6 artarken, değer bazında 1,6 azalarak 7 milyar 345 milyon dolar düzeyinde gerçekleşti. İhracat değer bazında yüzde 2,7 artarak 1 milyar 825 milyon dolara ulaştı. İthalat ise değer bazında yüzde 9,7 azaldı. 


Türkiye plastik inşaat malzemeleri iç pazarının yüzde 93'ü yerli üreticiler tarafından karşılandı ve üretimin de yüzde 39'u ihraç edilerek, 1 milyar 421 milyon dolar...