25 / 04 / 2024

plato inşaat Bağdat Caddesinde kentsel dönüşüm mü yapıyor

plato inşaat Bağdat Caddesinde kentsel dönüşüm mü yapıyor

Bağdat Caddesi’ndeki bir kentsel dönüşümde müteahhit firma ile bir daire sahibi birbirine girdi, aralarında pankartlı mücadele başladı. Firma dönüşüm ve kullanım hakkı isterken, daire sahibi güçlendirmeyle yetinilmesini talep ediyor.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

plato inşaat Bağdat Caddesinde kentsel dönüşüm mü yapıyor Haberi

plato inşaat Bağdat Caddesinde kentsel dönüşüm mü yapıyor

Türkiye’nin en zengin caddelerinden Bağdat Caddesi’nde ilginç bir kentsel dönüşüm mücadelesi yaşanıyor. Bir bina için müteahhit firma ile daire sahibi 2 yıldır birbiriyle mücadele ediyor. Hatta öyle ki, mücadele binanın cephesine taşmış durumda: Müteahhit, apartmana ‘Plato İnşaat proje alanıdır’ diye yazınca daire sahibi de camına, ‘Bu bina hasarsızdır ve çürük değildir. Kimsenin proje alanı değildir’ pankartını astı... Geri adım atmaya niyeti olmayan iki taraf da birbirini suçluyor. 10 dairelik binada, 3 daire zaten müteahhitlik firmasına ait. 6 daire ise aynı aileden kişilerin. Yani, 9 daire ile anlaşma sağlanmış. Kalan tek daire ise ön cephede en üst katta ve Cadde’ye nazır.  


Pankartlar konuşuyor

Bölgede pek çok insan Erseven Apartmanı’nı artık yakından tanıyor. Uzun zamandır terk edilmiş görüntüsü ve üzerindeki pankartlarla dikkat...