28 / 03 / 2024

Plaza Cubes ofis açılışları

Plaza Cubes ofis açılışları

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Plaza Cubes, Bilsar binası ile 9’uncu lokasyonuna kavuştu!

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan Bilsar binasındaki yeni ofisini açtı. Bilsar binası, yalnızca Şişhane’nin en göz alıcı yapılarından biri olmasıyla değil, mükemmel lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor

Hazır ofisler şirket maliyetlerini küçültüyor!

Türkiye’deki hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor.

Ofisi kiralama maliyeti 6 bin liraya düşüyor!

Plaza Cubes’un paylaştığı rakamlara göre, bu hizmeti tercih eden şirketlerin aylık ofis masrafları yüzde 45 oranında azalıyor. Ofis kiralamanın maliyeti ayda 11 bin liradan 6 bin liraya düşüyor.

Plaza Cubes ofis açılışları Haberi

Plaza Cubes ofis açılışları

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan yeni ofisini açtı. Bugüne dek yalnızca prestijli plazalarda yer alan şirket, artık seçkin müşterilerine şehrin tam merkezindeki yepyeni ofisi ile de hizmet verecek. Plaza Cubes’un yeni ofisi tarihi ve mimari özelliklerinin yanı sıra, mükemmel lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Metroya yalnızca 5 metre mesafedeki 6 katlı binada rahat ve kullanışlı ofis alanlarına ek olarak, Haliç manzarasını kucaklayan lounge ve teras alanları da bulunuyor. Plaza Cubes kurucularından Süleyman Çoruh, “Şişhane’nin tarihle iç içe dinamizmi ve Plaza Cubes’un 10 yıllık deneyimi, başarılı firmalara ilham vererek onları bir adım daha öteye taşıyacak” dedi. Yeni ofis alanı ile birlikte, İstanbul ve Ankara’da toplam 9 lokasyonda 12.000 metrekarelik ofis alanını yönetmeye başlayan Plaza Cubes’un...