23 / 04 / 2024

Plaza Cubes şişhanede yeni ofis mi açtı

Plaza Cubes şişhanede yeni ofis mi açtı

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Yeşil Plaza için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

Plaza Cubes, Şişhane’de yeni ofis açtı!

Hazır ofis sektörünün deneyimli oyuncusu Plaza Cubes, Şişhane’deki yeni ofisini açarak yerli ve uluslararası seçkin firmalara toplam 9 lokasyonda hizmet vermeye başladı.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

Akdemir Plaza Binası'na yeni tadilat yapılacak!

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

Plaza Cubes şişhanede yeni ofis mi açtı Haberi

Plaza Cubes şişhanede yeni ofis mi açtı

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan yeni ofisini açtı. Bugüne dek yalnızca prestijli plazalarda yer alan şirket, artık seçkin müşterilerine şehrin tam merkezindeki yepyeni ofisi ile de hizmet verecek. Plaza Cubes’un yeni ofisi tarihi ve mimari özelliklerinin yanı sıra, mükemmel lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Metroya yalnızca 5 metre mesafedeki 6 katlı binada rahat ve kullanışlı ofis alanlarına ek olarak, Haliç manzarasını kucaklayan lounge ve teras alanları da bulunuyor. Plaza Cubes kurucularından Süleyman Çoruh, “Şişhane’nin tarihle iç içe dinamizmi ve Plaza Cubes’un 10 yıllık deneyimi, başarılı firmalara ilham vererek onları bir adım daha öteye taşıyacak” dedi. Yeni ofis alanı ile birlikte, İstanbul ve Ankara’da toplam 9 lokasyonda 12.000 metrekarelik ofis alanını yönetmeye başlayan Plaza Cubes’un...