18 / 04 / 2024

Podium AVM hizmete açıldı

Podium AVM hizmete açıldı

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle’de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021?

AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021 sorusunun yanıtı alışveriş merkezlerine gidecek olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021? Alışveriş merkezleri bayramda hizmete açık mı 2021? İşte AVM'ler bayramda hizmete açık mı 2021 sorusunun yanıtı...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Kartaltepe AVM'de hangi mağazalar var? Kartaltepe AVM mağaza listesi!

28 Aralık tarihinde hizmete açılacak olan Kartaltepe AVM'de hangi mağazalar var? Kartaltepe AVM mağaza listesi...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir 10Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de inşa edilen 10Burda AVM hizmete açıldı. 100 milyon dolara mal olan AVM, bin 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağaza listesi!

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi Atakule AVM hizmete açıldı. İşte Atakule AVM mağaza listesi...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Myrleia Antik Kenti'nde yapılan AVM açıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Myrleia Antik Kenti'nde inşa edişen AVM hizmete açıldı. Tören sırasında AVM önünde toplanan DOĞADER üyeleri, döviz ve sloganlarla protestoda bulundu.

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Podium AVM hizmete açıldı Haberi

Podium AVM hizmete açıldı

Dev yatırımın açılışına katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AVM’nin ilçeye değer katacak bir yatırım olduğuna dikkat çekerek, “İster bir berber dükkanı olsun, isterse bir fabrika Yenimahalle bölgesinde hizmete giren her iş ve aş kapısını destekliyor, yatırımcıların yanında oluyorum” dedi.

71 bin metrekare alana sahip Podium AVM, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Milletvekili Mahmut Sami Mallı, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun katıldığı bir törenle hizmete girdi. Yenimahalle’nin gün geçtikçe daha da gelişip, büyüdüğüne vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle bölgesine değer katacak bir yatırımı hizmete açmaktan onur duyuyorum. Açılan her yeni...