26 / 04 / 2024

Point Bornova AVM

Point Bornova AVM

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Point Bornova AVM açıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Point Bornova AVM ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun verdiği konserle kapılarını açtı.

Point Bornova AVM bugün açılıyor!

İzmir’de ses getiren projelere imza atan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 18 ay önce başladığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 5 milyon saatlik emeğin ardından açıyor.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Point Bornova AVM 160 mağaza ile hizmet verecek!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek.

İzmir'in en büyük ilk karma projesi: Point Bornova AVM!

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK imzası taşıyan ve her bir detayını incelikle düşünüp hayata geçirilen Kavuklar Bornova projesi İzmir’in en büyük ilk karma projesi olma özelliğini taşıyor.

Kavuklar Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM'nin, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacağı dile getirildi.

Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından İzmir’deki ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.

Point Bornova AVM 350 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Şehri güzelleştiren ve sembol olacak eserler inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından İzmir’deki ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 350 milyon Dolar yatırım ile hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Point Bornova AVM kapılarını 22 Ekim'de açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova AVM kapılarını 22 Ekim'de açıyor. Point Bornova Alışveriş Merkezi ile 40 marka İzmir'e ilk kez giriş yapmış olacak...

İzmir’e 1.5 milyar TL yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’de yıl sonuna kadar toplam 1.5 milyar TL’lik projeye imza atacağını açıkladı. Şirket, Point Bornova AVM ile 40’a yakın markayı getirecek.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

Point Bornova AVM, Yüksek Konut Mimarisi Dalında ödül aldı!

Türkiye'nin üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yüksek Konut Mimarisi Dalında" ödüle layık görüldü.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor!

16 işyeri ve farklı mekanların yer aldığı Port Bornova AVM'de kiralamalar devam ediyor. Projede ezber bozacak ve yeme-içme mekanları bulunuyor..

Tem Point Sultangazi 2019'da tamamlanacak!

Sultangazi'de 2007 yılından bu yana yapılması planlanan Forum AVM projesinde çivi bile çakılmayınca GÜL Proje ve Nata Holding kolları sıvası. İki firma bölgede Tem Point projesini inşa ediyor.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Port Bornova AVM Eylül'de açılacak!

Türkiye’nin yükselen yıldızı İzmir’in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova’da kente değer katacak yeni proje “Port Bornova” Eylül ayında açılacak.

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Point Bornova AVM Haberi

Point Bornova AVM

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.  Tüketicilerini elektronikte düşük fiyat ve kaliteli hizmetle buluşturan Media Markt, İzmir'deki 4'üncü mağazasını, Point Bornova AVM'de hizmete açtı. Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakende markası Media Markt, kaliteli hizmet anlayışı ve yenilikçi uygulamalarıyla Türkiye pazarındaki yeni yatırımlarına devam ediyor. İzmir Point Bornova AVM'de açtığı 1.230 metrekarelik mağazasıyla İzmirli tüketicilerine daha da yakınlaşan Media Markt, yeni konsept mağazasında beyaz eşyadan cep telefonuna, televizyondan küçük ev aletleri ve tabletlere kadar binlerce ürünü açılışa özel kampanyalı fiyatlarla sunuyor.  Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı da Point Bornova'da mağaza açtı. Özgür ruhlu, maceracı Kiğılı erkeği, artık Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi nde buluşuyor. Kiğılı'nm tarz sahibi şehirli...