19 / 04 / 2024

polat holding arazi

polat holding arazi

Polat Holding, Piyalepaşa Bulvarı'nda arazi toplamaya devam ediyor. İki yıl öncesine kadar bölgede 11 dönüm arazisi bulunan Holding, bu miktarı bugün 45 dönüme kadar çıkardı. Bir ay önce ise aynı bölgeden 30 dönüm büyüklüğünde bir arazi daha satın alan Po

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Konut almak için doğru zaman ‘bugün’!

Gecen sene rekor seviyelere ulaşan emtia fiyatları, inşaatta girdi maliyetlerini de yükseltti. Bu da konut fiyatlarında yukarı bir tırmanış yarattı. Polat Holding CEO’su Kaan Yücel, 2023’te fiyatların artmaya devam edeceğine dikkat çekerek alım için doğru zamanı ‘bugün’ olarak gösterdi.

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

polat holding arazi Haberi

polat holding arazi

 
İstanbul'un en eski semtlerinden Beyoğlu, yatırımcıları mıknatıs gibi çekiyor. Bölgede en büyük hareketlilik Kasımpaşa, özellikle de Piyalepaşa Bulvarı'nda yaşanıyor.  Piyalepaşa, birçok yerli ve yabancı gayrimenkul şirketinin gözdesi haline geldi.


Piyalepaşa'daki rant potansiyelini öngörüp burada arsa toplayan şirketlerin başında ise Polat Holding geliyor. Bu bölgede iki yıl öncesine kadar 11 dönüm arsası bulunan Polat Holding, bu miktarı iki yıl içinde 45 dönüme kadar çıkardı. Holding, aynı bölgede yaklaşık bir ay önce sessiz sedasız bir operasyonla 30 dönüm büyüklüğünde bir arazi daha satın aldı. Burada hemen şunu belirtelim, Holding'in parsel parsel maliklerden satın aldığı bu arazi üzerinde işgalci gecekondular yer alıyor. Holding, şu sıralar bu işgalci gecekondu sahiplerinin her biriyle burayı boşaltma yönünde...