19 / 04 / 2024

Polat Ofis fiyatları

Polat Ofis fiyatları

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul İstanbul Kağıthane'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. Proje 25 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve Mimar Murat Kader tarafından tasarlandı..

Kağıthane Polat Ofis teslim tarihi!

Polat Ofis projesinde 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Proje 25 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Kağıthane Polat Ofis teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Polat Ofis dükkan fiyatları!

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Polat Ofis dükkan fiyatları...

Kağıthane Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?

Polat Ofis Kağıthane!

Komple bina satışı yapılacak olan Polat Ofis Kağıthane projesinin satış süreci yarın başlıyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor.

AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları!

Toplamda 20 adet ofis ve 4 adet dükkandan meydana gelen Kağıthane Polat Ofis projesi 4 blok halinde yükseliyor. İşte AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları...

Kağıthane Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul ’un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane ’de yeni neslin yeni ofis anlayışı olarak hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor.

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard Cendere ofis fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Cendere'de teslimler Mayıs 2017'de yapılıyor...

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

İzmir Bornova 4S ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre anayola 250 metreye kadar uzaklıkta bulunan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis bulunuyor. İzmir Bornova 4S ofis fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Avrupa Kale Konutları'nda ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Ofis, dükkan ve dairelerin satışa sunulduğu projede ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Avrupa Konutları Kale'de yer alan 52 ofis ve 30 ticari ünite satışa sunuldu. Peki Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet dükkandan oluşuyor.

Polat Ofis fiyatları Haberi

Polat Ofis fiyatları

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul İstanbul Kağıthane'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. 25 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca, modüler olarak tasarlanan ofislerin metrekare fiyatının 4 bin 750 dolar, dükkanların fiyatının ise 6 bin 750 dolar olduğunu söyledi. 


Polat Ofis'in ilk ofis yatırımları olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Teknolojik ve yenilikçi bakış açımızı yansıttığımız bu yeni proje ile iş dünyasının geleceğine açüan g bir kapıyı aralıyoruz. Diğer yandan, iş ortamındaki fiziksel çalışma koşullarının iş verimi ve çalışan motivasyonunu artırdığı tartışılmaz bir gerçek. Bizler de yeni neslin temsilcileri olarak yeni nesil çalışanlarının...