25 / 04 / 2024

polat ofis mp inşaat projesi

polat ofis mp inşaat projesi

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul imzasını taşıyan Polat Ofis Kağıthane projesinde komple bina satışı yapılıyor. Yatay mimariye sahip olan Polat Ofis Kağıthane projesi 23 bin metrekare alana sahip.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

Toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 741 bin 500 TL'den başlayarak artıyor. Proje Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Polat İnşaat Piyalepaşa fiyat listesi 2016!

Konut, ticaret ve ofis alanlarından meydana gelen Piyalepaşa projesi Polat İnşaat imzasıyla yükseliyor. Polat İnşaat Piyalepaşa fiyat listesi 2016...

Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni binası açıldı!

Kağıthane Polat Ofis'te olan Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı. Törende, Türkiye ile Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin önemli seviyeye ulaşıldığı söylendi.

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Konut, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu'nda inşa ediliyor...

Polat İnşaat'ın Şişli'deki iş merkezi yeniden satışta!

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde bulunan 1850 metrekare kapalı alana sahip iş merkezi Polat İnşaat tarafından 10 milyon dolara satılıyor. İş merkezinde bulunan ofis alanları 150 metrekare olarak belirlendi.

Polat Ofis satışa çıktı!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından Kâğıthane’de hayata geçirilen Polat Ofis satışa çıktı. Mecidiyeköy’e 7 km mesafede bulunan Polat Ofis'te tek katlı ofisler 421 m²

polat ofis mp inşaat projesi Haberi

polat ofis mp inşaat projesi


MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane bölgesinde inşa ediliyor. Polat Ofis Kağıthane projesi 23 bin metrekare alanı barındırıyor. Polat Ofis Kağıthane projesi yatay bir mimariye sahip.


Polat Ofis Kağıthane projesinde binanın komple satışı gerçekleştirilecek. 6 katlı olarak inşa ediliyor olan Polat Ofis Kağıthane projesi bitişik nizamda 4 blok olarak tasarlandı. Polat Ofis projesi Kağıthane'de Premier Kampüs Ofis'in yanında yer alıyor.


Dış cephe gölgeliklerinini kullanıldığı Polat Ofis Kağıthane projesinde zemin kat sokak manzarasını içeriyor. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi ile 0212 266 75 75 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.





Polat Ofis Kağıthane resimleri






Polat Ofis iletişim bilgisi

Tel: 0212 266 75 75

Web: