26 / 04 / 2024

Polat Ofis nerede

Polat Ofis nerede

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis; A Plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla yatırımcılarını bekliyor.

Polat Ofis 24 bağımsız bölümden meydana geliyor!

POLAT Holding ilk ofis projesi için Kağıthane’yi seçti. Şirket 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Polat Ofis, konumu ve Sadabat Parkı manzarasıyla öne çıkıyor...

Polat Holding büyümek için ofis pazarını seçti!

POLAT Holding ilk ofis yatırımında Kağıthane'yi seçti. Polat Ofis projesi için 25 milyon dolar yatırım yapan şirket, ofis pazarında büyüme kararı aldı. Ofis projeleri hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor.

Polat Ofis'te metrekaresi 4 bin 750 dolara!

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de geliştirilen Polat Ofis satışa çıktı. 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

Polat Ofis satış ofisi iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Polat Ofis projesi 24 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 6 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Polat Ofis satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

Polat Ofis dükkan fiyatları!

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 420 metrekare ve 720 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Polat Ofis dükkan fiyatları...

Polat Ofis nerede?

Satış süreci yarın başlayacak olan Polat Ofis projesinde teslimler hemen yapılıyor. Proje yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Polat Ofis nerede?

AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları!

Toplamda 20 adet ofis ve 4 adet dükkandan meydana gelen Kağıthane Polat Ofis projesi 4 blok halinde yükseliyor. İşte AP Gayrimenkul Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis markalı butik proje geliyor!

Polat Ofis markalı butik proje geliyor. İstanbul’un gelişen bölgelerinden Kağıthane’de yer alan ofis projesi Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor.

Polat Ofis fiyatları!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis Kağıthane projesi 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana geliyor. İşte Polat Ofis fiyatları...

Polat Ofis satışa çıkıyor!

MP İnşaat ve AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Polat Ofis projesi satışa çıkıyor. 6 katlı 4 bitişik bloktan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

Ofis ve dükkanlardan oluşan Kuzey Yakası Ticarileri Kayaşehir'de ön talep toplanıyor. Peki Kayabaşı Kuzey Yakası Ticarileri nerede?

İnanlar Terrace Mix nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Esenyurt Terrace Mix projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Projede 437 adet daire ve 508 adet home ofis yer alıyor. Peki İnanlar Terrace Mix nerede?

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire, 190 rezidans, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Polat Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri 2017...

Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları!

Toplam 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Polat Piyalepaşa İstanbul satış fiyatları 741 bin 500 TL'den başlayarak artıyor. Proje Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyor.

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Perola Residence Evleri nerede?

Three Sun imzası taşıyan Perola Residence projesi, toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Peki, Perola Residence Evleri nerede?

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Polat Ofis nerede Haberi

Polat Ofis nerede

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis; A Plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla yatırımcılarını bekliyor. İstanbul'un en dikkat çeken iş akslarından Kağıthane'de 25 milyon dolar yatıranla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Mimarisi ve lokasyonu üe ödüllü Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan Leed başvurulu proje, Sadabat Parkı manzarasına karşı yatay olarak cepheyi ve manzarayı ofis katlarına taşıyor. Modüler ve esnek bir yapıya sahip olan Polat Ofis, dükkânları ve yemyeşil doğasıyla keyifli bir iş ortamı vaad ediyor. Projede yer alan tek katlı ofisler 421 metrekare, teras kullanımlı iki katlı ofisler 700 metrekare iken, iki katlı dükkâıılarrn ebaü 860 ila 883 metrekare arasuıda...