26 / 04 / 2024

Polat Yol ulaşım

Polat Yol ulaşım

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol Eston Şehir ile gayrimenkule girdi!

9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demir yolu projeleriyle tanınan firma, 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya'daki 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü!

Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir’in yol problemlerinin çözümü noktasında var gücüyle çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi, 12 mahallenin ulaşım sorununu çözdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Karaburun'un ulaşım sorunu çözüldü!

Mavi ile yeşili buluşturmasına rağmen ulaşım sıkıntısı nedeniyle turizmde istediği ivmeyi yakalayamayan İzmir'in Karaburun ilçesi, yol sorunun çözülmesiyle turizm pastasına ortak olmak istiyor.

Düzce Belediyesi yeni ulaşım ağı oluşturuyor!

Düzce Belediyesi Düzce’nin merkezi ile mahalleleri arasında yeni bir ulaşım ağı oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan yol açma çalışmaları Kiremitocağı Mahallesinde sürüyor.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Çamardı arasındaki yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Polat Yol ulaşım Haberi

Polat Yol ulaşım


2008'DEN bu yana TMSF yönetiminde olan Eston Şehir projesini 52 milyon dolara Polat Yol Yapı satın aldı. Projenin geri kalan kısmını Polat Yol Yapı'nın kurduğu, Tevhid Karakaya'nın da yiizde 20 ortak olduğu PYY Gayrimenkul isimli şirket hayata geçirecek. 9 ülkede altyapı projeleri hayata geçiren şirket. Eston'la konul piyasasına da girmiş olacak. Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddiıı Polat, "Bahçeşehir'deki proje tamamlandığında Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak. Konut sayısının 1000-1500 civarında olacağını öngörüyoruz"...