18 / 04 / 2024

Polatoğulları Yapı Malzemeleri

Polatoğulları Yapı Malzemeleri

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Celal Polat tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi kuruldu!

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hazer tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Baysa tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayaoğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Davut Kaymak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Osmanoğulları Teknik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Teknik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Osman Uğurlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Celal Polat tarafından kuruldu.

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Selim Oğulları İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde Mustafa Topal tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu...

Yapı malzemeleri denetiminde devrim niteliğinde adım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapı kontrol alanındaki yıllara dayanan tecrübesini yapı malzemelerinin imalatı ve yapıda kullanım koşulları ile ilgili süreçlere de aktararak, yapı malzemeleri alanındaki denetim faaliyetlerini artan bir ivme ile sürdürüyor.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2 Ekim 2014 tarihinde ve 29137 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikler...

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Haberi

Polatoğulları Yapı Malzemeleri

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Celal Polat tarafından kuruldu.

Polatoğulları Yapı Malzemeleri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:


İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...