25 / 04 / 2024

Polatyol

Polatyol

Polatyol, ENR tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesine girdi. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Türkiye’yi dünya ikinciliğine taşıyan şirketlerden biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Eston Şehir Mahallem 1 Mayıs'ı kutladı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Eston Şehir Mahallem’de farklı bir şekilde kutlandı. Projeyi geliştiren Polatyol yönetimi, tüm çalışanlarının bayramını kutlamak için özel bir film hazırlattı.

Eston Şehir Mahallem satışta!

Eston Şehir projesini aldıktan sonra, yarım kalan villaları tamamlayıp teslim eden Polatyol, aynı projedeki “Eston Şehir Mahallem”in satışına başladı. Şirket 45 milyon dolar yatırım hedefliyor.

Polatyol,Eston Şehir sözünü tuttu!

1.6 milyon metrekarelik arazisi ile Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir'i TMSF'den alan Polatyol sözünü tuttu.

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Estonşehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Polatyol tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Eston Şehir Koru projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı!

Polatyol Grubu'nun Bahçeşehir'de yatay ve az katlı mimariye sahip projesi Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı.

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Eston Şehir Koru'da 2. faz satışları başladı!

İnşaat sektörünün köklü gruplarından Polatyol, Eston Şehir Koru projesinde, dövizdeki dalgalanma ve ekonomideki zorlu döneme karşın birinci fazdaki satışları tamamlanma aşamasına getirdi.

Eston Şehir Koru ödeme planı!

Polatyol Yapı imzası taşıyan Eston Şehir Koru projesi 1.090 daire ve 31 dükkandan oluşuyor. Peki projede ödemeler nasıl gerçekleşiyor? İşte Eston Şehir Koru ödeme planı...

Eston Şehir Koru'da 50 ay 0 faizle!

Eston Şehir Koru'da 50 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Polatyol Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'de yer alıyor.

Eston Şehir Koru'da yüzde 5 indirim!

Eston Şehir Koru'da yüzde 5 indirim ile ödemeler yapılıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede ödemelerde yaz fırsatı devam ediyor.

Eston Şehir Mahallem iletişim!

Eston Şehir Mahallem iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede hemen teslim son daireler bulunuyor. 

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi!

Eston Şehir Koru ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı tarafından inşa edilen projede 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan konut tipleri sunuluyor.

Eston Şehir Koru’nun örnek daireleri çok beğenildi!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinin örnek daireleri çok beğenildi...

Eston Şehir Koru’da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İkinci faz satışlarının başladığı Eston Şehir Koru projesi hakkında Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat ile röportaj yaptık. Polat, proje hakkında tüm merak edilenleri anlattı...        

Eston Şehir Koru basın lansmanı 4 Mayıs'ta!

POLATYOL, Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe olarak hayata geçirdiği Eston Şehir Koru'nun örnek dairesi görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Polatyol Haberi

Polatyol

Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Polatyol, ENR’ın (Engineering News Record) “Dünyanın en Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine girdi. Polatyol, 2016 yılında müteahhitlerin ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri geliri esas alarak hazırlanan, ENR listesinde dünyanın en büyük 239’uncu firması oldu.


Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Türkiye’nin 10 yıldır dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde ikinci sırada olduğunu hatırlatarak, “Polatyol olarak bu büyük başarıya katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Polat, “Bugün Türkiye’nin her zamankinden daha hızlı koşmaya, daha fazla üretmeye ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı için bundan sonra da çok daha güçlü bir şekilde çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.Bu vizyonla, yurtdışındaki faaliyetlerimizi çok daha cesur adımlarla, daha ileri seviyelere taşımaya kararlıyız” diye konuştu.


9 ülkede faaliyet gösteriyor

İlk faaliyetleri Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan...