25 / 04 / 2024

port bodrum satılıyor

port bodrum satılıyor

Cefi Kamhi, Bodrum Yalıkavak'taki marinasını neden satıyor?

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. Gebze 1.İcra Müdürlüğü tarafından otel 61 milyon 452 bin 476 TL'ye satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

Hatay Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

Hatay İli Antakya İlçesi Narlıca Mahallesi'nde yer alan Sunpet Narinler Akaryakıt İstasyonu 4 milyon 250 bin 224 TL bedel ile icradan satılıyor.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Mamuca'da 3,5 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Eskişehir Mamuca Mahallesi'nde yer alan 5 bin 461 metrekare alana sahip arsa 3 milyon 58 bin 658,40 TL'ye satılıyor. Arsanın ihalesi 13 Haziran 2017'de saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları 260 TL taksitle satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilen 96 konut satışa çıktı. Konutlar aylık 260 TL taksitle satılıyor.

Cibali Ayakapı Hamamı 3 milyon dolara satılıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde Museviler için inşa edilen 453 yıllık Cibali Ayakapı Hamamı satılıyor. Hamam, 3 milyon dolara satışa çıktı.

Babacan Port Royal satılık ev fiyatları!

İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Port Royal projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak. Babacan Port Royal satılık ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor...

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Edith Macefield'in efsane evi satılıyor!

ABD'nin Washington eyaletinde 84 yaşındaki Edith Macefield'e AVM yapımı için yıkmak istedikleri evi karşılığında 1 milyon dolar teklif etmişlerdi. Macefield'in 1 milyon doları reddederek satmadığı ev şimdi satılıyor.

port bodrum satılıyor Haberi

port bodrum satılıyor
Cefi Kamhi, Türkiye'nin ilk özel marinası olan Bodrum Yalıkavak'taki Port Bodrum'u gerçekten satıyor. Kamhi, tam 7 yıl sadece yatırım izni almak için uğraştığı, 12 bin 2008 yetkiliden imza toplayarak, 32 milyon euroluk harcamayla yapmayı başardığı ve 2002'de açtığı Port Bodrum için "Burayı yapmak hayatta en büyük oyuncağım hatta ondan da öte en büyük hayalimdi" demişti. Kamhi, şimdi de aynı şeyi söylüyor. Kendisiyle görüşmemizde, "Peki, en büyük oyuncağınızı neden satıyorsunuz?" sorusuna şu cevabı veriyor: "İnsan, oyuncağını ve hayalini satmak istemez. Ancak, 1.5 yıl önceden başlayarak yerli ve yabancılardan öyle cazip teklifler gelmeye başladı ki, artık satmanın zamanı geldi diye düşünüp kararımı verdim. " Peki, Cefi Kamhi, bir süre önce babası Jak Kamhi'nin sahibi olduğu Profilo Telra'nın çıkmaza girmesi...