19 / 04 / 2024

Port Rico İnşaat adres

Port Rico İnşaat adres

Port Rico İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Abdelnaeim Abdelbaset tarafından kuruldu..

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli ile Ömer Begeç tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Port Rico İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Port Rico İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Abdelnaeim Abdelbaset tarafından kuruldu..

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Akasya Port Kurtköy'de inşaat başlıyor!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat'ın Pendik'e bağlı Kurtköy'de planladığı Akasya Port projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Port Rico İnşaat adres Haberi

Port Rico İnşaat adres

Port Rico İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Abdelnaeim Abdelbaset tarafından kuruldu..

Port Rico İnşaat Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...