28 / 03 / 2024

portakal çiçeği rezidans fiyat

portakal çiçeği rezidans fiyat

Ankara Portakal Çiçeği Residence 'ta fiyatlar 495 bin liradan başlıyor, Portakal Çiçeği Residence 'ta 111 konut bulunuyor

Çankaya Portakal Çiçeği Residence'ta 310 bin dolara!

Ankara Portakal Çiçeği Residence'ta fiyatlar 310 bin dolardan başlıyor, proje kapsamında konut satışları devam ediyor

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

Acarblu Rezidans, daire sahiplerine şehir merkezinde doğayla iç içe bir yaşam vadediyor. Beykoz'da konumlanan proje, alıcılarını bekliyor...

Türkiye’den engelli Üsküplü’ye ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuzey Makedonya ziyaretinde, Üsküp'teki Mustafapaşa Camisi'nde tanıştığı Ertan Şakiri, dün Üsküp Büyükelçiliği rezidansında düzenlenen törenle büyük mutluluk yaşadı.

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri bugün satışta!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde yer alan 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bugün satışa çıkarılıyor. 

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri 28 Temmuz'da satışta!

Torkam E-5 projesi İstanbul Sefaköy'de Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden projede 28 Temmuz Cumartesi günü rezidans ve ofisler satışa sunulacak. 

Taş Yapı'nın Şişli'deki rezidans projesine iptal!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine, Taş Yapı tarafından yapılması planlanan rezidans projesi durduruldu. Mahkeme, projenin yapılmasını sağlayan imar planlarını, eğitimi olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle iptal etti.

Dışı kulübe, içi rezidans!

Japonya'da bulunan bu kulübeye benzeyen yapı aslında kullanışlı ve lüks bir ev. Üçgen bir yapı olarak tasarlanan evde çocuklu bir ailenin rahatça yaşaması için her şey düşünülmüş.

portakal çiçeği rezidans fiyat Haberi

portakal çiçeği rezidans fiyat

Ankara Aşağı Ayrancı'da inşa edilen Portakal Çiçeği Residence 5 bin 913 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Portakal Çiçeği Rezidans 'ta yer alan 1+1 ve 2+1 dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Ankara Portakal Çiçeği Rezidans 'ta 111 konut bulunuyor. Portakal Çiçeği Residence 'ta yer alan konut tipleri; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.


Portakal Çiçeği Rezidans 'ta;

1 oda 1 salon daireler 495 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 1 milyon 100 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 1 milyon 327 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Hoşdere Caddesi'ne paralel konumda yükselen Portakal Çiçeği Residence 'ta fitness center, restoran, fin hamamı, SPA, cafe ve yüzme havuzu bulunuyor. 


0312 442 11 08

http://www.portakalcicegigmy.com

Ceren...