19 / 04 / 2024

Portonovi Marina d marin işletme

Portonovi Marina d marin işletme

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Mirmax Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirmax Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Marina Maximova ve Natalia Mıronova ortaklığında kuruldu.

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina İthalat İhracat İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehrez Zaıdı ve Saıd    Zaıdı tarafından kuruldu.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Marina sektörü kirayı cirodan vermek istiyor!

Son beş yılda marina kapasitesi yüzde 24 büyüdü. Ancak pazardan hizmet alan tekne sayısındaki artış yüzde 5 ile sınırlı kaldı. Fazla kapasitenin sıkıntıya neden olacağına dikkat çeken marina sektörü, ciro üzerinden belirlenecek yüzde oranında kira vermek istiyor.

Siltaş Marina fiyatları 2018!

Siltaş Marina fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Siltaş Yapı Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı dün lanse etti.

Siltaş Marina'nın lansmanı yapıldı!

İş dünyasındaki köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında yeni nesil iş merkezleri ve konut projeleri hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı lanse etti.

Marina 24 fiyatları 640 bin TL’den başlıyor!

Mimaroba'da 30 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Marina 24 projesinde fiyatlar 640 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Konutta marina dönemi başladı!

Kendisine ait özel marinası olan ya da marinaya yürüme mesafesinde bulunan projeler alıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. İşte o projeler...

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Portonovi Marina d marin işletme Haberi

Portonovi Marina d marin işletme

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Adriyatik’i keşfetmek isteyen tekne ve süperyatlara ev sahipliği yapmak amacıyla kurulan Karadağ’daki Portonovi Marina, 2018 yılından itibaren D-Marin tarafından işletilecek. Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı; 

“Azmont Investments ile imzalanan sözleşme kapsamında Karadağ kıyısında kurulan Portonovi Marina misafirlerine rahatlığın ön planda olduğu bir konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Portonovi Resort kapsamında yer alan ve otelin doğu kısmında konumlanan Portonovi Marina, teknesini bağlamak ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlandı. Üstün hizmet kalitesiyle 238 bağlama kapasitesi bulunan ve 120 metreye kadar teknelere hizmet verebilen marina, gelişmiş teknolojik donanımıyla da öne çıkıyor. Sınır kapısı olarak da hizmet verecek Portonovi Marina, su, elektrik kaynağı, duş, çamaşırhane ve yakıt istasyonu gibi ihtiyaçlara da cevap verecek.''