29 / 03 / 2024

Poyraz II projesi teslimleri

Poyraz II projesi teslimleri

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Ruby Mansions II satışta! Yeni proje! 

Ruby Mansions II projesinde inşaat çalışmaları başladı. Peki Ruby Mansions II projesi nerede? Projede villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi'nde acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi'nin Doğançay Ripajı II. Kısım Doğançay-Sapanca kesiminde yer alan bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde anlaşma sağlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.

Kuleli Evleri Poyraz II özel mimarisi ile dikkat çekecek!

Farklı daire tipleri ile öne çıkan Kuleli Evleri Poyraz II, ev sahibi olmak isteyenlerin yaşam ihtiyaçlarına hitap eden özel mimari çözümler sunuyor.

Trabzon Entegre Su Projesi 2017'de başlıyor!

Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) II Dönem Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Arz Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Trabzon Entegre Su Projesi masaya yatırıldı!

IPA II. Dönemi Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Bilgilendirme Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Kuleli Evleri'nde yüzde 0,42 faiz oranıyla konut fırsatı!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Poyraz II projesi için başlattığı kampanyada faiz oranını 60 ay vadede 0.42’ye, 120 ay vadede ise 0.70’e sabitledi. Vadeli kampanyalarda yüzde 10 indirim imkanı sunan Yıldırım Yapı Grubu peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uyguluyor.

Kuleli Evleri Poyraz 2'de balkon ve teras keyfi!

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. Kuleli Evleri Poyraz 2'de, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Poyraz II projesi teslimleri Haberi

Poyraz II projesi teslimleri

Yıldırım Yapı Grubu, Bomonti’nin kentsel dönüşüm sürecine öncülük etmeye devam ediyor. Poyraz II projesi şehir hayatının monotonlaşan yapılarına sürdürülebilir bir ortak hayat avantajı sunuyor.

  
Kuleli Evleri Poyraz II, projesinin teslimatıyla ilgili olarak Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yıldırım Yapı Grubu olarak ‘Kuleli Evleri’ markasıyla hayata geçirdiğimiz Poyraz II projemiz ile kentsel dönüşüm kapsamında yenilediğimiz Bomonti bölgesine değer katmaya devam ediyoruz. Eğlence ve sosyal yaşamı bir arada sunan Kuleli Evleri Poyraz II projemizi ev sahiplerine teslim etmeye başladık. Eski İstanbul ruhunu taşıyan çağdaş mimariye sahip balkon ve teraslı daire seçeneklerimiz ile sakinlerimize gerçek İstanbul’da yaşamanın keyfini sunuyoruz” şeklinde konuştu.


Şişli Bomonti’de yer alan proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanına sahip. Poyraz II projesi 94 adet 1+1,...