25 / 04 / 2024

Pozcu Evo

Pozcu Evo

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.

Mondial Rx3i Evo'ya bu ay zam uğramadı! İşte Mondial Rx3i Evo 23 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mondial Rx3i Evo'ya Kasım ayında zam uğramadı! Peki Mondial Rx3i Evo'nun Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Mondial Rx3i Evo 23 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Huawei Matebook X Pro Evo 12.Nesil'e 3 bin TL indirim! 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Huawei Matebook X Pro Evo 12.Nesil'e 3 bin TL sepet indirimi uyguladı. Peki, Vatan Bilgisayar'da Huawei Matebook X Pro Evo 12.Nesil kaç TL, ne kadar, özellikleri neler? İşte 6 Kasım 2022 Huawei Matebook X Pro Evo 12.Nesil fiyat listesi...

Mondial Rx3i Evo 29 Ekim 2022 fiyat listesi!

Beyaz, kırmızı ve turuncu renkleriyle dikkat çeken Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 fiyatları ne kadar? İşte Mondial Rx3i Evo-ABS/Euro4 29 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Tleis tarafından kuruldu.

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Evo Seramik Park Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Seramik Park Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Ordu tarafından kuruldu. 

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Pozcu Evo Haberi

Pozcu Evo

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesi Pozcu Evo'nun inşaatı başladı. Bin 820 metrekare alanda inşa edilcek proje 2 bloktan meydana geliyor.


Toplam 88 adet dairen oluşan Pozcu Evo'da 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin Mersin'e home office kültürünü kazandırması bekleniyor. 


Pozcu İnşaat  Genel Müdürü Nizam Süzer, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süzer, "İster ofis ister ev olarak kullanılabilecek olan yapılar, özellikle kurumsal şirketlerin tercih edeceği teknolojide inşa edilecek. Cafe, restoran, teras, medya odası sunum ve seminer odaları gibi ortak kullanım alanlarına sahip olacak olan Pozcu Evo, özellikle ofis sıkıntısı yaşanan bölgede ihtiyacı karşılayacak" şeklinde konuştu.


Pozcu Evo'nun Mersin'de bir ilk olduğunu söyleyen Süzer, "Uzun süredir duyulan bir ihtiyacı karşılayacağız bu projeyle. Ofis yetersizliği vardı ve insanlar eski...