19 / 04 / 2024

prefabrik ikiz villa

prefabrik ikiz villa

Özellikle büyük Marmara depremi, İstanbulluların konut tercihlerini baştan sona değiştirdi. Deprem yönetmeliğine göre yapılan konutlar öne çıkarken, insanlar az katlı bloklara ve imkanı olanlar da müstakil villalara yöneldi.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Zafer Çinar tarafından kuruldu.

130 bin TL'ye 100 metrekare prefabrik ev fırsatı!

Konut fiyatlarının artması ile birlikte prefabrik evler önemli bir seçenek haline geldi. Bu kapsamda prefabrik ev yaptırmak isteyenler maliyet araştırması yapıyorlar. Peki, villa tipi bir prefabrik ev yaptırmanın maliyeti ne kadar? İşte tüm merak edilenler..

Prefabrik ev fiyatları 2021!

Prefabrik ev fiyatları 2021 ne kadar? Prefabrik ev fiyatları kaç TL? Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları kaç TL arasında? Prefabrik villa fiyatları kaç TL? İşte tek katlı prefabrik ev fiyatları 2021 listesi!

İkiz villalarda okul yapılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda arkadaşıyla müşterek arsasında ikiz villa yaptırdığını belirten okuyucu, arkadaşının villayı kiraya verdiğini söyledi ve müdahale edip edemeyeceklerini sordu.

Depreme dayanıklı 'prefabrik hafif çelik evler' ile güvende yaşam!

Yurt dışında başarılı hafif ve ağır çelik yapı evler inşa eden AS STEEL, prefabrik hafif çelik villa ve ev üretimine yurt içinde devam edecek.

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

Folkart Ilıca Çeşme'de 2 milyon 750 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca'da 32 adet ikiz villa yer alıyor. Çeşme'de inşa edilen Folkart Ilıca Çeşme'de anahtar teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Prefabrik Yapı Türkmenistan'da 48 villa inşa etti!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Seba Manolya Gündoğan fiyat!

Seba Manolya Gündoğan projesinde teslimler Mayıs 2017 tarihinde yapılıyor. Bodrum'da yer alan Seba Manolya Gündoğan projesinde 26 ikiz villa bulunuyor...

Elysium Miramar Bodrum'da 561 bin 800 Euro'ya villa!

22 dönüm arazi üzerinde yayılan Elysium Miramar Bodrum'da 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse dairelere yer veriliyor..

prefabrik ikiz villa Haberi

prefabrik ikiz villa

 


Arsası olanlara hazır villa çözümü sunan şirketler de arttı. 50-60 metrekarelik bir prefabrik villaya, toplam 25 bin YTL masrafla; 100 metrekarelik çelik taşıyıcılı lüks villaya ise yaklaşık 50-60 bin YTL masrafla sahip olabilirsiniz.


Emlak sektöründeki hızlı gelişmeye bağlı olarak, her türlü konut ihtiyacına cevap veren firmaların sayısı da artıyor. Müstakil ev ve villa yapımında betonarme kadar prefabrik ve hafif çelik taşıyıcılı yapılar da tarcih edilmeye başladı. Bu evler sizin isteğinize bağlı olarak da inşa edilebiliyor, hazır paket olarak da monte edilebiliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey, imarlı arsanız için belediyeden gerekli izin ve ruhsatları almanız.


METREKARESİ 220 YTL


Hazır ev firmaları, sizin başvurunuz üzerine...