19 / 04 / 2024

Prefabrik Modüler Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı ne zaman

Prefabrik Modüler Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı ne zaman

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

75 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik evler uzun ömürlü mü?

Prefabrik evler son dönemin en çok araştırılan, popüler yapılarından bir tanesidir. Özellikle bu evlerin fiyatları en dikkat çeken konulardandır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte araştırılan detaylar!

85 metrekare prefabrik ev kaç para? 1 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yaşanan pandemi ve deprem riskinden dolayı son dönemde tercih edilen en popüler konut tiplerindendir. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik ev kaç para? 23 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en çok tercih edilen popüler yapıları arasında yer almaktadır. Bu yapıların tercih edilme nedeni kolay kurulumu ve ekonomik oluşudur. Peki bu yapılar ne kadardır? İşte detaylar!

3+1 prefabrik ev kaç para? 11 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en popüler, en tercih edilen konutlar arasındadır. Tatile gidecek ya da arsasına prefabrik ev yaptıracak kişiler bu yapıların maliyetini merak etmektedir. İşte detaylar!

Prefabrik ev almak isteyenlere kampanya! İşte tüm detayları ile....

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği prefabrik yapılar, artan talep ve devlet desteğiyle birlikte daha da popüler hale geldi. Özellikle pandemi döneminde, prefabrik evlerin tercih edilmesiyle birlikte devlet, bu alanda vatandaşları destekleyen bir kampanya başlattı.

85 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler şu dönemin en popüler yapıları arasında yer almaktadır. Prefabrik ev yaptıracak kişiler de bu yapılara dair merak edilen detayları araştırıyor. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son zamanların gözde konut tiplerinden biri oldu. Öncesinde arsasına ev yaptırmak isteyenler bulunuyordu. Şimdi ise bilindiği üzere yaşanan depremden sonra iyice popüler oldu. Peki prefabrik eve dair ne biliyorsunuz?

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Prefabrik Modüler Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı ne zaman Haberi

Prefabrik Modüler Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı ne zaman

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs, sadece sağlık alanında değil hayatımızda birçok alanda değişikliğe sebep oldu. Yaşam biçimi değişikliğimiz bazı alanları olumsuz şekilde etkilerken bazı alanlarda ise tam tersi rağbeti de arttırdı. Bu alanların başıda da pademiden, kalabalıktan nasıl kaçarız sorusu ve modüler yapılar geliyor.  Nitekim salgın döneminde arsa alımlara talep arttı. Bu gibi alanlara inşa edilecek evleri de prefabrik yapılar oluşturunca sektör de hiç yaşamadığı şekilde yoğunluk yaşıyor.  Ayrıca bu duruma doğal afet sonrası oluşturulan prefabrik yapılar ve virüsle mücadele kapsamında kurulan sahra hastaneleri eklenince yaşanan bu hareketlilik daha çok arttı.

Modüler Yapılara Dair Her Şey Bu Fuarda

Bu durum fuar firmalarının da dikkatinden kaçmadı. Bu kapsamda kolları sıvayan Tureks Uluslararası Fuarcılık, 16-18 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa...