20 / 04 / 2024

Prefi Yapı karkas projeleri

Prefi Yapı karkas projeleri

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...

Kepez'de hastane yapımı devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

Karkas ne demektir?

İtalyanca’da Carcassa kelimesinden gelen ve inşaat terimi olarak karşımıza çıkan karkas ne demektir? Çelik Karkas ne demektir? Çelik karkas çeşitleri nelerdir? Ahşap karkas yapı sistemi ne demektir?

Betonarme karkas ne demektir?

Betonarme, eğilme ve çekme kuvvetlerine dayanması için içine uygun şekilde çelik donatı yerleştirilmiş betonu ifade ediyor. Betonarme Karkas; demirli betonla yapılmış yapıya deniyor. Peki, betonarme karkas ne demektir?

Prefi Prefabrik pazar payını artırmayı hedefliyor!

Genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden GSM kabinlerine kadar pek çok alanda yurt içi ve dışında faaliyetlerini sürdüren Prefi Prefabrik pazar payını artırmayı hedefliyor...

Deprem bölgesine ahşap karkas evler yapılmalı!

Depreme daha dayanıklı olması, ucuz ve hızlı inşa edilmesi nedeniyle ahşap karkas betona tercih edilmeli...

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ayder Yaylası kaçak yapılardan temizleniyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı KaçkarDağları Milli Parkı sınırları içinde bulunan turizm yöresi Ayder Yaylası, kaçakyapılardan temizleniyor.

Yapı Kredi'den bir günde 9 şube

Yapı Kredi, bugün Türkiye'nin farklı il veilçelerinde 9 yeni şube açılışı gerçekleştirdi.

Prefi Yapı karkas projeleri Haberi

Prefi Yapı karkas projeleri

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı. Bu alandaki ilk yapılarını Ankara'da teslim ettiklerini kaydeden Prefi Yapı Genel Müdürü Vakur Yılmazyiğit, "Çelik karkaslı yapılarımızı komple donanım olarak teslim ediyoruz. Çok katlı olarak planlanıp uygulanan bu yapılar tamamen uluslararası yönetmeliklere uygun ve çevreye duyarlı, akıllı yapılar olarak uygulandı. 2015 yılında da yalnızca bu yapılarımız için kurulmuş olan şirketimizi hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Çelik yapıya olan güven ve ilginin artmasıyla genel olarak yapısal çelik pazarının da genişlemeye başladığını kaydeden Vakur Yılmazyiğit, "Yeniliklere açık olarak teknolojik gelişmeleri her zaman ön planda tutuyoruz. Modern makine ve ekipmanlarla kanunlarda belirtilen standart ve şartlara uymayı, doğaya ve insan sağlığına saygılı hizmet ve...