25 / 04 / 2024

Première Vision fuarı

Première Vision fuarı

Premiere Vision, Türkiye'deki ilk organizasyonunda daha ikinci günden hedef tutturdu. 29 Ekim'de İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde açılan ve dün sona eren fuarı ilk iki günde 5 bin kişi ziyaret etti...

Premiere Vision 29-31 Ekim'de düzenlenecek!

Premiere Vision, tekstilin prestij fuarlarından biri. Her yıl yüzlerce firmayı geri çeviriyor. Türk firmaları da yıllarca kabul etmedi. Ancak şirketler şimdi kabul etmekle kalmadı, PS Türkiye'de her yıl fuar yapma kararı aldı

Première Vision yılda iki kez İstanbul’da düzenlenecek!

1973 yılından bu yana, Paris’te dünyanın en önemli kumaş fuarlarından birini düzenleyen Première Vision artık İstanbul’da da yılda iki kez düzenlenecek. Première Vision İstanbul, ilk kez 29-30-31 Ekim tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında 44’üncü kez kapılarını açıyor. 

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

Konutta faiz indirimi sektöre can suyu olur mu?

Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 41. yılında ‘YAPI SAHNE’ ve ‘YAPI ARENA’ ile inovasyondan teknolojiye, mimariden tasarıma kadar sektöre dair tüm konuları 12 Mayıs’a kadar gündeme taşımaya devam ediyor. 

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği ve sektöre yönelik paylaşımların yapılacağı İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

Katarlılardan RE-PIE'ın gayrimenkul yatırım fonlarına yoğun ilgi!

RE-PIE, 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda Katar’lı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta!

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek ve bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ürün gruplarına göre ayrılmış 100 bin metrekare açık ve kapalı alanda, 1.250 katılımcı firmanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini 111 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

İstanbul Mobilya Fuarı sektöre moral verdi!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) 5 kıtadan 81 ülkeyle kurulan ihracat bağlantıları sektöre moral verdi.

Première Vision fuarı Haberi

Première Vision fuarı

Fransa'nın ünlü tekstil fuarı Premiere Vision, Türkiye'deki ilk organizasyonunda daha ikinci günden hedef tutturdu. 29 Ekim'de İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde açılan ve dün sona eren fuarı ilk iki günde 5 bin kişi ziyaret etti. Premiere Vision fuarlarının dünyadaki 4'üncü durağı olarak seçilen İstanbul 66'sı yabancı, 87'si Türk 153 kumaş üreticisini bir araya getirdi. 


BÖLGEDEN TALEP ÇOK 

Premiere Vision SA CEO'su Philippe Pasquet, fuarda milyarlarca euro değerinde iş hacminin oluştuğunu belirterek, "Hem yurtiçi hem de uluslararası ziyaretçi sayısı istediğimiz oranlarda. Üç günde ulaşmak istediğimiz sayıyı iki günde yakaladık. Başta hedef ülkeler Rusya, Ukrayna, Romanya, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve İran olmak üzere Türkiye ve bölge ülkelerden rağbet gördük" dedi. Premiere Vision Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo ise, "Türkiye Ortadoğu ve Afrika'ya açılan...