18 / 04 / 2024

Prenses Diana mezarı

Prenses Diana mezarı

Mezar evinde ' Diana ' partisi! Galler Prensesi'nin mezarının bulunduğu ev, prensesin kardeşi Earl Spencer tarafından kiraya veriliyormuş. Evde geceliği 80 bin liralık partiler düzenleniyor...

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

İBB açıkladı! İstanbul'un en pahalı mezar yeri belli oldu...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından yapılan açıklama kapsamında, belirlenen tarifeye göre, şehirdeki boş mezar yeri ücretlerinin, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değiştiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Taşkıran tarafından kuruldu.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Arsa değerleri fırladı mezar yerleri ateş pahası oldu! İşte o ildeki mezar yeri fiyatları

Pandemi ve ardından patlayan savaş nedeniyle Ruslar ve Ukraynalılar başta olmak üzere yabancıların en fazla tercih ettiği şehirlerden biri olan Antalya'da mezar yeri fiyatları uçtu.

İstanbul'da mezar fiyatlarına zam! En pahalı mezar yeri ücreti 45 bin 260 TL oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin belirlediği tarifeye göre kentte boş mezar yeri fiyatları bulunduğu gruba göre 2 bin 900 TL ile 45 bin 260 TL arasında değişiyor...

Prenses Diana mezarı Haberi

Prenses Diana mezarı

DIŞ HABERLER SERVİSİ Lady Diana Saygısızlık olarak görüldü Bir ada üzerinde bulunan Prenses Diana'nın mezarı, başta oğulları Prens William ve kardeşi Harry olmak üzere önemli sayıda ziyaretçi çekiyor. 1997 yılında hayatını kaybeden Diana'nın bu mezar yerine defnedildikten sonra sevenleri tarafından tüm adanm çiçeklerle kaplandığı biliniyor. Tüm bu nedenlerden dolayı, bazı kesimlerin, Earl Spencer'ın bu hareketini Diana'nın anısına bir saygısızlık olarak gördüğü belirtildi. Prens William ve Kate Middleton evlendikten sonra Prenses Diana'nın mezarını beraberce ziyaret etmişlerdi. Bununla beraber, Prens William'ın eşine annesinin yüzüğünü vermesi de, Prenses Diana'nın anısını yaşatma isteği olarak değerlendiriliyor. 

-m w Earl Spencer 14 bin dönüm arazi üzerine kurulu olan Althorp Malikanesinde Diana ve ailesinin pek çok anısı bulunuyor. 

Fransa'nın başkenti Paris'te, birçok komplo teorisine konu olan bir...