17 / 04 / 2024

prim

prim

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hanelere yardım parası yapılacağını duyurdu. Belirlenen şartları taşıyan herkes bu ödemeden yararlanabilecek. İşte detaylar!

Promosyonlarda son viraj! Bankalar çıldırdı, rakamlar resmen uçtu

Emekli promosyonunda son günler yaklaşıyor. Bankalar promosyon ödemelerinde ciddi artışa yaptı. 7 bin 500 liraya yaklaşan promosyon ödemeleri bazı bankaların ek ödemelerle birlikte 10 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kampanyalar 30 Eylül'de bitecek.

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

Maaşını bu bankaya taşıyanlar yaşadı! 3 gün içinde hesaba 7000 lira yatıyor

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği müjdeli haber. Emekli maaşını bu bankaya taşıyan emeklilere 7 bin TL promosyon ücreti ödenecek. İşte detaylar...

Memurları sevindirecek gelişme! 100 bin liraya çıkıyor

Bankalar emeklilerden sonra şimdi de memurlar için yarışında. Emekli maaş promosyonları gündemi uzun süredir meşgul ederken memur maaş promosyonları rekor seviyelere çıktı. Ancak maaşı daha yüksek olan kurumlarda promosyon anlaşmasının 100 bin lirayı bulabileceği belirtiliyor

Emekliye büyük kampanya! 11.000 TL promosyon

Emekliye yeni kampanya! Yeni promosyonlarla 11.000 lira ödeme alabilecekler.

Emekli promosyon ödemeleri 15 bin TL'ye dayandı

Son zamanlarda emeklilere verilen promosyonlar oldukça gündem oldu. Yeni gelen haberlere göre ise emekililere 15 bin TL'ye varan ödeme yapılacak. 

Son tarih 31 Ağustos! Tam 10 bin lira veriyorlar

Emekli promosyonu için bankalar miktarı çoğalıyor. 7-8 bin lira bandından olan emekli promosyonu son dönemde 10 bin liraya kadar çıkt. Kampanyalar 31 Ağustos'ta bitecek.

Prim eksikliği artık emekliliğe engel değil! Çözümler bir bir sıralandı! İşte detaylar!

Emeklilik, belli bir süre çalıştıktan sonra herkesin hayalini süslemektedir. Ama bazı durumlarda emekli olmak için gerekli prim gününün tamamlanması mümkün olmayabiliyor. İşte o detaylar!

Trafik sigortası primlerine güncelleme! Trafik sigortası yapacaklara kötü haber!

Trafik sigortası primlerine güncelleme getirildi. Bu haber trafik sigortası yapacakları ilgilendiriyor. İşte detaylar!

Emekli adayları dikkat! Prim ödeme miktarları güncellendi

Çalışma hayatında yer alan her çalışan emekli olmanın hayalini kurmakta. Bu kapsamda emekli olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren detaylar netleşti. SSK, Bağ-Kur ve esnaf olan herkesi kapsamakta. Emeklilik prim ödemeleri ile değişiklik duyuruldu.

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Ev kadınlarına müjde! Dışarıda çalışmadan emekli olabilirsiniz! İşte o formül! Hemen bakın

Birçok kanının kafalarında soru işaretlerine sebep olduğu ‘çalışmadan emekli olunur mu’ sorusu netlik kazandır. Bir kadın çalışmadan nasıl emekli olur? Bir kadın çalışmadan emekli olabilir mi? İşte detaylar...

Emekli maaşlarında prim gün sayısı bilmecesi! SGK ve BAĞ-KUR'lular...

Emekli olacak veya emekli olmuş milyonlarca vatandaşın alt sınır aylıklarının yüksek prim ödeyerek uzun yıllar çalışan emeklilerin maaşına yetişmesi tartışma konusu yarattı. 2000'den önce 7400 gün ile 3600 gün prim ödeyip emekli olan vatandaşların aynı maaşı alması intibak talebini gündeme taşıdı.

GSS primleri ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası primleri arttı mı?

GSS primleri ve isteğe bağlı primlerin ne kadar arttığı asgari ücret zammından sonra araştırılmaya başlandı. İşte Genel Sağlık Sigortası primlerine dair araştırılan detaylar!

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Emekliler isyan ediyor! 3 bin 600 gün prim ödeyen ile 9 bin gün prim ödeyenin maaşı aynı olmaz!

Hükümetin en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasına ilişkin hazırladığı yasa teklifinin yankıları sürüyor. Bu teklifin yasalaşması halinde yaklaşık 15,6 milyon emeklinin yarıdan fazlasının maaşı eşitlenirken, daha yüksek prim ödeyip de emekli olanlar bu duruma itiraz ediyor.

GSS prim borcu olanların yapılandırması nasıl olacak? İşte yapılandırma detayları

Sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen ancak Genel Sağlık Sigortası (GSS) primlerini ödeyemeyenler için bir fırsat doğdu. GSS prim borcu olanlar diğer kamu borçlularından ayrı tutuluyor ve 31 Ağustos'a kadar borçlarını yapılandırarak gecikme faizlerinden kurtulabiliyorlar.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

EYT yasasında emekli olup da aynı iş yerinde çalışmak isteyenlerle, emekli olup başka işte çalışmak isteyenlere ilişkin önemli bir maddeye de yer verildi. EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

Prim borcu olan Bağ-Kurlular EYT’ten nasıl yararlanacak? Bağ-Kur’lular nasıl emekli olacak?

EYT düzenlemesi ile milyonlarca çalışana emeklilik hakkı doğdu. Ancak SSK’lı çalışanlar ile Bağ-Kur’lu çalışanlar arasında prim gün sayısı açısından oluşan farklar kafaları karıştırıyor. Peki prim borcu olan Bağ-Kurlular EYT den yararlanabilir mi? Nasıl yararlanacak? İşte merak edilen soruların yanı

Geçen hafta parasını altın, dolar ve borsaya yatıranların kazancı ne oldu? En çok hangi hisseler prim yaptı?

Yüksek enflasyona karşı birikimlerini korumak isteyen risk algılarına göre tercihlerde bulunuyor. Peki geçen hafta en fazla hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsada işlem gören hisse senetleri arasında en çok hangileri prim yaptı? İşte yanıtları…

EYT'de prim borcu olanlara yeni çözüm! Büyük kolaylık tanınacak

Milyonlarca kişinin kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı kanun icraata girdi. Kısmı kademeli prim sisteminden dolayı emekli olamazken, bu mağduriyeti gidermek için EYT’liler yasa ile emekli olabilme kolaylığı getirildi.

EYT’den prim borcu olanlara önemli fırsat… Bankalar para musluklarını açtı!

EYT’den emekli olmak için prim borcunu ödemesi gerekenlere önemli bir imkân getirildi. Bankalar, peş peşe açıkladı. Detaylar haberimizde…

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari ücretliye 11  bin 760 lira maaş! Brüt yerine Net ödeme, 10 senelik prim desteği ve vergide yüzde 90 indirimi de ek! İşte bütün ayrıntılar...

EYT'liler dikkat! EYT eksik prim koşulu belli oldu! Acil bakın!

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından milyonlarca vatandaş SGK üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştiriyor. Diğer taraftan, prim gün sayısında eksik olan vatandaşlar süreci yakından takip ediyor.

EYT'liler dikkat! Akbank resmen duyurdu! Prim borcu olana yüzde 1.78 faizli kredi fırsatı! Hemen bakın! 

Akbank, milyonlarca EYT'linin yüzünü güldüren bir kampanya hayata geçirdi. EYT'liler dikkat! Akbank resmen duyurdu! Prim borcu olana yüzde 1.78 faizli kredi fırsatı! Hemen bakın! 

EYT’den emeklilik için kaç prim günü isteniyor? Kademeli primle emeklilik ne demek?

28 Şubat itibarıyla meclisten geçen EYT düzenlemesinde emeklilik şartlarının ne olduğu pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki EYT’den emeklilik için 5.000 gün mü, yoksa 5.975 prim günü şartı mı geldi? Kademeli emeklilik ne anlama geliyor?

prim Haberi

prim

SGK başvuru yapılmadan hanelere yardım parası ödemesi yapacağını duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan yardım parası nasıl alınır, şartlar nelerdir? İşte Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan ödeme duyurusuna dair detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’dan ödemesi yapılacağına dair duyurusu geldi. SGK, hanelere yardım parası verileceği açıklandı. Belirlenen şartları taşıyan herkes ödemesini alabiliyor. Ayrıca yardımın verilmesi için herhangi bir başvuru yapılması gerekmediği de açıklandı.

SGK tarafından, doğum yapması durumunda sigortalı kadına ya da sigortalı olmayan eşinin doğum yapması gibi bir halde sigortalı erkeğe verilen emzirme ödeneği ile ailelere 316 lira destek veriliyor. SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki sigortalılara yardım SGK tarafından ödenirken kamu görevlilerine de çalıştıkları kurum tarafından ödeme yapılıyor.

SGK YARDIM PARASI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? Sigortalılara emzirme ödeneğinin verilebilmesi öncelikle 4a’lı çalışan sigortalının adına doğumdan önceki...