29 / 03 / 2024

Primemall SivasPark

Primemall SivasPark

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Primemall SivasPark 2016'nın üçüncü çeyreğinde açılacak!

200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, Sivas'ın ilk AVM'si olacak. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Primemall SivasPark, 2016'nın üçüncü çeyreğinde açılacak.

Prime Development'tan Sivas'a AVM!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi projesinin temelini Sivas'ta attı.

Primemall SivasPark 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek!

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

TeknoSA, Primemall Sivas'ta mağaza açtı!

TeknoSA, Sivas'ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas'ta açtığı toplam 618 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasında, telekomdan küçük ev aletlerine, televizyonlardan bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Primemall Sivas 30 Kasım'da açılacak!

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle 2015 yılında temelleri atılan Primemall Sivas projesi 30 Kasım’da Sivaslılarla buluşuyor. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede 120 mağaza hizmet verecek.

İskenderun'da 50 milyon TL'ye yaşam merkezi yapılacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından primemall ve İskenderun üniversitesi kavşağında başlatılan köprülü kavşak projesinin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Versace, Primemall Gaziantep'te açıldı!

Gaziantep’in en büyük alışveriş merkezi Primemall Gaziantep, ziyaretçilerini ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Versace, alışveriş merkezleri ile ilk defa buluşturduğu konsept mağazasını Primemall Gaziantep’te açtı.

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

Primemall SivasPark'a ödül!

“Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi. Sivas'ın ilk alışveriş merkezi olacak Primemall SivasPark projesi “En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Primemall SivasPark AVM, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Primemall SivasPark, Sign of The City Awards ödülünü aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “ Sign of the City Awards 2015 ” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

Primemall SivasPark AVM ilk ödülünü aldı!

Primemall SivasPark projesi, "International Property Avvards' tarafından En iyi Perakende Geliştirme kategorisinde onur ödülünü aldı.

Primemall SivasPark AVM ne zaman açılacak?

Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş. işbirliğiyle yeni alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini Sivas'ta attı. Primemall SivasPark, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet verecek.

Primemall SivasPark ödül aldı!

Primemall SivasPark projesi, ‘‘International Property Awards’’ tarafından En iyi Perakende Geliştirme kategorisinde onur ödülüne layık görüldü.

Carrefoursa Hipermarketi Primemall Antakya’da açıldı!

Primemall Antakya, zengin marka karmasına bir yenisini daha ekledi. Antakya’nın ilk Carrefoursa Hipermarketi Primemall Antakya’da açıldı.

Primemall SivasPark Haberi

Primemall SivasPark

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sign of the City Awards  2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi. Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Primemall SivasPark projesi “En İyi Bölgesel Merkezli AVM- Devam Eden Proje”  kategorisinde ödülün sahibi oldu.

İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde Türkiye’de hayata geçirilen projelerin yarıştığı “Sign of the City Awards 2015”, 4 Kasım 2015 Çarşamba akşamı Hilton Convention Center’da gerçekleştirildi. Bu yıl 2. kez gerçekleştirilen “Sign of the City Awards” yarışmasında toplam 31 ödül sahibini buldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güzin Konuk’un başkanlığını yaptığı jüri projeleri; ölçek, kentsel ilişki, yerel duruş ve mimari yaklaşım açısından değerlendirerek “Sign...