28 / 03 / 2024

Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi

Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Külcü Akşemseddin Camisini de yakında açacaklarını söyledi.

Malatya'da peş peşe iki deprem! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Stres yüklenmesinden şüphe ettiğimiz fay!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamalarında Malatya'da bu sabah peş peşe iki deprem meydana geldiği belirtildi. Prof. Dr. Naci Görür, depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Eski Bakan Prof. Dr. Çelebi: ‘Ekonominin bir an önce normalleşmesi lazım’

Seçimden sonra ekonomide ilk bir ayın çok önemli olacağını dile getiren Ekonomi eski Bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi, “Yakıtı az kalmış uçak yere yumuşak indirilmeli” dedi. Çelebi, ekonominin bir an önce normalleşmesi gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan yeni deprem uyarısı: Fay hatlarıyla tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni depremlerle ilgili uyarılarda bulundu. İşte Osman Bektaş'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi açıklaması! Tek tek açıkladı: İstanbul depremi şimdi gelirse...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. Naci Görür, beka sorununun altını çizdi. İşte Görür'ün söz konusu açıklamaları...

Prof.Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması: İstanbul'un üçte biri göçük altında kalabilir!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. Prof.Dr. Naci Görür'den korkutan bir son dakika açıklaması geldi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı! O fay henüz kırılmadı! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'yla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Sorgun fayının henüz kırılmadığını dile getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret etti: 2-3 yıl sürecek!

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret ederek, önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Ahmet Ercan açıklamasında, "Küçük depremler 2-3 yıl sürecek!" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul açıklaması! Nedenleriyle peş peşe duyurdu! Sakıncalı... 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul'da artık imara müsaade etmemek lazım" diyerek, dönüşüm ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Beklenen Marmara depremiyle ilgili ürküten açıklama! Prof. Dr. Bektaş, tek tek anlattı! 7'den büyük deprem olur mu?

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Bektaş, 99 İzmit depreminin Marmara'dan tetiklendiğine dikkat çekerek, son dakika bir açıklamada bulundu. 

Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi Haberi

Prof.Dr. Hayrettin Karaman İmam Hatip Lisesi Külliyesi

Temel atma törenine Eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, AK Parti milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Müftüsü Mehmet Aşık, AK Parti milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Anaç, daire müdürleri sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Törende bir konuşma yapan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Burada geleceğin Türkiye’si için cumhurbaşkanı, başbakan, milletvekilleri, belediye başkanları yetiştirecek olan İmam Hatip okulunun tatbikat camisinin temelini atmak için toplandık” dedi.


Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, burada eğitim görecek çocukların vatanına, milletine faydalı birer birey olarak yetişmelerini temenni ederek, bu eserlerin bu bölgenin mührü ve tapusu olduğunu söyledi.


Devletin artık cami...