24 / 04 / 2024

Prof.Dr.Selçuk Coşkun röportajı

Prof.Dr.Selçuk Coşkun röportajı

Türkiye Gazetesi'nin Bayburt Üniversite rektörü Prof.Dr.Selçuk Çoşkun ile gerçekeştirdiği röportajda rektör Çoşkun rektörlerin inşaatla uğraşmaması gerektiğini söyledi..

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

Bolu'daki 4,2'lik depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür'den haritalı açıklama geldi: Biri kırılmış olmalı!

Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, yürekleri ağza getiren depremden sonra sosyal medya hesabından haritalı paylaşım yaparak açıklamalar yaptı. Görür, Bolu’nun kuzeyindeki fay hatlarına dikkat çekerek "Bunlardan biri kırılmış olmalı" diye konuştu.

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli uyarısı: 7'nin üzerinde deprem bekliyorum!

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sosyal Medya Hesabı X'ten paylaşım yapan Güngör Tuncelileri depreme karşı uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür'den 5 il için deprem uyarısı!

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari'de dün meydana gelen depremlerden sonra Bitlis/Zagros bindirme kuşağına özellikle dikkati çekti. Görür, Bitlis, Adıyaman, Hakkari, Tunceli ve Bingöl bölgesi için uyardı. İşte haberin detayları...

Prof. Dr. Görür'den, Hatay'da sabaha karşı meydana gelen depremin ardından açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür, bugün sabaha karşı Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamada bulundur.  Prof. Dr. Naci Görür, "Endişe edecek bir şey yok" diye konuştu. İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Malatya'da aktif fay uyarısı...

Malatya'da öğle saatlerinde meydana gelen 4,6 büyüklüğünde deprem bölgede paniğe neden olduğu kaydedildi. Açıklamada bulunan, Yer Bilimci, Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından haritalı bir paylaşım yaparak, mevcut MTA canlı fay haritasında bir yüzey kırığı gözükmediğini belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya depremi açıklaması: Stres ile yüklenmiş olabileceğini söylemiştik!

Malatya'da 4,3 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Maraş'taki büyük depremden dolayı belli ölçüde stres ile yüklenmiş olabileceğiyle ilgili daha önce açıklama yaptığını anımsatarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür 23 kente özellikle dikkat çekti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan kent sempozyumlarının 4’üncüsü bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO başladığı kaydedildi. Üç gün sürecek olan sempozyumların ilk gününün konuğu Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli açıklaması: Çok sevindim! Depreme hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı

Prof. Dr. Naci Görür Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığına dair  gelen haberlere ''çok sevindim'' diyerek  yönetimi kutladı. Bu sevincini sosyal medya üzerinden şu sözlerle paylaştı...

Prof. Dr. Naci Görür o ilçeyi işaret etti! Kurtulma şansı yok, muhakkak taşınmalı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesini işaret ederek "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.

Prof.Dr.Selçuk Coşkun röportajı Haberi

Prof.Dr.Selçuk Coşkun röportajı

Bayburt, tarihi geçmişi, camisi, şelalesi, mağarası ve insan yapısının farklılığıyla meşhur şirin bir ilimiz. Bayburt Üniversitesi Bayburt'a ayrı bir güzellik ve özellik katıyor. Üniversite rektörü Prof.Dr.Selçuk Coşkun genç, dinamik, enerjik, sempatik ve iletişim becerisi kuvvetli bir profil çiziyor. Profesör Coşkun iyi bir ekip oluşturmuş. Ekibinin başında yer alan eğitim felsefesi alanında duayen hocamız Prof.Dr.Necmettin Tozlu (Rektör Başdanışmanı) ve rektör yardımcısı Prof.Dr.Sezgin Akbulut Bayburt Üniversitesinin gelişmesi için var güçleriyle çalışıyorlar. Üniversite Bayburt'a sosyal, ekonomik ve kültürel yönden ciddi manada katkı sağlıyor. Rektör Prof.Dr.Selçuk Coşkun ilahiyatçı kimliğinin yanında sosyal yönü de ağır basıyor. Kendisiyle Bayburt Üniversitesi kampüsünde yaptığım söyleşi ile baş başa bırakırken fotoğraf konusunda katkıda bulunan Peyami Safa Karabacak'a da teşekkür ediyorum. 


Sayın hocam,  rektör olarak üniversiteyi nereden nereye getirdiniz?

Bu göreve...